Rozdeleni formu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Rozdeleni formu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comRozdeleni formu – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Koja
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
2. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravim,

mam nasledujici kus kodu



<div id="searchC">
<form action="vysledek.php" id="search" method="POST">
<select name="ucel" size="1">
<option value="">Vyberte si okres</option>
<option value="">Vše</option>
</select>
<input type="checkbox" name="prodej" id="prodej" value="1">
<input type="checkbox" name="pronajem" id="pronajem" value="4">
<input type="checkbox" name="byty" id="byty" value="4">
<input type="checkbox" name="rd" id="rd" value="6">
<input type="checkbox" name="ro" id="ro" value="10">
<input type="checkbox" name="pozemky" id="pozemky" value="4|6">
<input type="checkbox" name="podnikani" id="podnikani" value="2|9">
</div>
<div id="searchR">
<input for="search" type="image" onclick="this.form.submit();" src="images/find_button.png" alt="OK">
</form>
</div>
</div>


Jak vidite, mam form rozdelenej do 2 <div>u, kdy v jednom je vybiraci a zaskrtavaci cast a v druhym je jenom potvrzujici <input>.. FF a Opera mi to vezmou v pohode, ale IE mi rozhodi rozlozeni tech <div>u a grafiku.. nevite nekdo, jak na to? :/

A kdyz to rozdelim na 2 formy, tak je vsechno v pohode, ale zase mi ten <input> neodesila data z toho prvniho formulare, resp. nevim, jak to udelat, aby je odesilal..

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.4.–
TomBar0
Newbie
2. 4. 2010   #2
-
0
-

Zkus třeba fieldset, možná by to mohlo fungovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.1.–
Koja
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
3. 4. 2010   #3
-
0
-

To me taky napadlo.. ale porad je to v IE rozhozeny..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.36.–
bedna
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
3. 4. 2010   #4
-
0
-

nastav formu padding a margin na 0px...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.125.–
Koja
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
5. 4. 2010   #5
-
0
-

Nepomohlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.208.–
bedna
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
6. 4. 2010   #6
-
0
-

Tak display:inline a hotovo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.223.–
sir_arthur
~ Redaktor
0
Stálý člen
7. 4. 2010   #7
-
0
-

a nemas v tom trochu bordel? prekryvane tagy a podobne...
a naco potrebujes mat vobec formular rozdeleny do dvoch samostatnych divov?



<form action="vysledek.php" id="search" method="POST">
<fieldset id="searchC">
<select name="ucel" size="1">
<option value="">Vyberte si okres</option>
<option value="">Vše</option>
</select>
<input type="checkbox" name="prodej" id="prodej" value="1">
<input type="checkbox" name="pronajem" id="pronajem" value="4">
<input type="checkbox" name="byty" id="byty" value="4">
<input type="checkbox" name="rd" id="rd" value="6">
<input type="checkbox" name="ro" id="ro" value="10">
<input type="checkbox" name="pozemky" id="pozemky" value="4|6">
<input type="checkbox" name="podnikani" id="podnikani" value="2|9">
</fieldset>
<fieldset id="searchR">
<button type="submit" onclick="this.form.submit();"><img src="images/find_button.png" alt="OK" /></button>
</fieldset>
</form>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
@mattonik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Refresh formu — založil Eversmann

Otáčanie formu — založil delphak

C# zmena vzhledu Formu — založil silent

Pristup k prvkom formu — založil dartanan

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý