MySQL kniznica – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MySQL kniznica – C / C++ – Fórum – Programujte.comMySQL kniznica – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VireL0
Duch
2. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

skúšal som niečo s mysql, no dev-cpp mi píše chyby v knižnici :(

3 C:\Program Files\Dev-Cpp\include\mysql.h:71, from main.cpp 

In file included from C:/Program Files/Dev-Cpp/include/mysql.h:71,
from main.cpp
268 C:\Program Files\Dev-Cpp\include\mysql_com.h
`SOCKET' does not name a type
437 C:\Program Files\Dev-Cpp\include\mysql_com.h
`SOCKET' was not declared in this scope
437 C:\Program Files\Dev-Cpp\include\mysql_com.h
expected primary-expression before "const"
437 C:\Program Files\Dev-Cpp\include\mysql_com.h
expected primary-expression before "unsigned"
438 C:\Program Files\Dev-Cpp\include\mysql_com.h
expected primary-expression before "unsigned"
438 C:\Program Files\Dev-Cpp\include\mysql_com.h
initializer expression list treated as compound expression


Smiem vedieť kde je chyba? Ďakujem.

Pripájam aj knižnicu

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.96.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
2. 4. 2010   #2
-
0
-

tezko rict, treba je potreba mit pred samotnou mysql.h uz nejake jine knihovny.. napriklad takove, co obsahuji definici SOCKET a podobne
potencialni kandidati jsou napriklad windows.h a tak podobne

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
VireL0
Duch
2. 4. 2010   #3
-
0
-

Dík, pridal som tam aj include windows.h a už to háďže iné chyby :( Aj ked tam dam uz odtestovany kod :(

//Mr. Slepy nepridal linker :) ok LOCK :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.96.–
Hanzis0
Newbie
7. 4. 2010   #4
-
0
-

Zkus includovat winsock2.h

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.59.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 104 hostů

Podobná vlákna

Kniznica na gui — založil dielmy

Graficka kniznica — založil Erik

Kniznica MFC — založil Marek

Graficka kniznica pre C — založil sleepy

Ftp knižnica pre C/C++ — založil xmasterx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý