JQuery .load() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JQuery .load() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJQuery .load() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kuboslav0
Newbie
3. 4. 2010   #1
-
0
-

Metóda .load() mi v IE buď nefunguje, alebo nenačíta správne dáta ..

function obnovZoznam(){

$('.hlavny').load("/ajax/kosikZoznam/");
}
function obnovPolozky(){
$('.ciel').load('/ajax/kosikZoznam/ .zoznam');
}


Ani jedna z týchto funkcií v IE nefunguje poriadne. Nemáte s tým niekto skúsenosti, že by ste mi poradili .. ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
Reklama
Reklama
cecilconrad
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
4. 4. 2010   #2
-
0
-

vyser se na IE, takove sunty stejne nikdo uz nepouziva

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.163.–
Kolemjdoucí
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
4. 4. 2010   #3
-
0
-

cecilconrad napsal:
vyser se na IE, takove sunty stejne nikdo uz nepouziva



Ehm. - http://toplist.cz/global.html - pokud ten kód není do školy (ale do práce, pro klienta, či jinak) tak určitě IE ano

O kterou verzi IE se jedná?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
KIIV+42
God of flame
5. 4. 2010   #4
-
0
-

To cecilconrad : IE nikdo nepouziva? keep dreaming..
nejen ze IE pouzivaj.. pouzivaj jeste k tomu nejcasteji IE6

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kolemjdoucí
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
5. 4. 2010   #5
-
0
-

Naštěstí už ne (alespoň u mě to tak není), ale jak říkáš, stále jej někteří lidé používají (hlavně ti s nelegálními Win XP).

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Kuboslav0
Newbie
5. 4. 2010   #6
-
0
-

cecilconrad napsal:
vyser se na IE, takove sunty stejne nikdo uz nepouziva


Vôbec nikto : http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers

ani v IE8 o ostatných ani nehovorím ..

//edit:

nejen ze IE pouzivaj.. pouzivaj jeste k tomu nejcasteji IE6


našťastie to tak už nie je .. prvá je IE8 ale o 2,3% hneď za ňou je IE6 :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
KIIV+42
God of flame
5. 4. 2010   #7
-
0
-

To Kolemjdoucí : ja sem nanestesti delal par webu :D treba u me doma taky nikdo nepouziva.. rodice firefox, ja firefox a segra operu

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kuboslav0
Newbie
5. 4. 2010   #8
-
0
-

KIIV napsal:
To Kolemjdoucí : ja sem nanestesti delal par webu :D treba u me doma taky nikdo nepouziva.. rodice firefox, ja firefox a segra operu



Tak pokecali ste už dosť - už by sa niekto mohol venovať aj tomu môjmu problému .. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
Kolemjdoucí
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
5. 4. 2010   #9
-
0
-

To KIIV : Samozřejmě že jsem myslel také z tvorby webu (výsledky z Google Anal.) :)


No, ještě sem se nedozvěděl na kterém IE ti to funguje. Odzkoušel jsem na IE 8 a je to OK. Typoval bych to spíš na překlep někde jinde :) Popř. pošli větší část kódu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Kuboslav0
Newbie
5. 4. 2010   #10
-
0
-

Kolemjdoucí napsal:
To KIIV : Samozřejmě že jsem myslel také z tvorby webu (výsledky z Google Anal.) :)


No, ještě sem se nedozvěděl na kterém IE ti to funguje. Odzkoušel jsem na IE 8 a je to OK. Typoval bych to spíš na překlep někde jinde :) Popř. pošli větší část kódu.



Poviem to takto: je to na e-shop a ten zoznam je zoznam produktov v košíku, ktorý obsahuje aj linky na aktualizáciu a vymazanie produktu z košíka - to všetko bez znovu načítania stránky. Ty si to načítal pravdepodobne iba raz - tak to funguje aj mne ale potom musím refreshnúť stránku aby to fungovalo (aby bol zase $(document).ready() - chápeš ?). Používam síce jQuery metódu .live() ale IE na ňu nejak správne nereaguje..

//edit:

Zatiaľ som to ošetril takto, ale nepovažujem to za riešenie:
    if($.browser.msie){

location.reload();
}

ak niekto na niečo prídete dajte vedieť ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
Lukáš
~ Anonymní uživatel
275 příspěvků
10. 4. 2011   #11
-
0
-

To Kuboslav : Taky mi to nešlo, ale dal jsem místo table do divu a jde mi to, jen mám problém s diakritikou v nahraném dokumentu

Příklad:

        $("#chatAJAX").load("./page/chatAJAX.php?room=" + room + "&limit=" + limit);

<div id="chatAJAX">


</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.120.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Load BMP — založil bart

EF 5.0 Metoda LOAD vs. WHERE — založil VladislavK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý