Libovolně dlouhý řetězec ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Libovolně dlouhý řetězec ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comLibovolně dlouhý řetězec ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
koudiss
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
3. 4. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, chci se zpetat (když už tak pěkně u toho ptaní jsem) jestli neexistuje nějaká "vnořená" konstrukce (nebo něco takového) která by mi dovolila uložit libovolně dlouhý řetězec ... ?
díky za raady ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
3. 4. 2010   #2
-
0
-

To koudiss : Můžeš použít std::string nebo obyčejné pole char*, které budeš realokovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
3. 4. 2010   #3
-
0
-

Pokud píšeš v C++ tak doporučuji třídu string, jak píše Bald3rr výše, "připojovat" do řetězce můžeš třeba takto:



...
string retezec;
retezec.assign("muj retezec"); // smaze puvodni retezec a vytvori novy s obsahem, ktery mu das na prave strane

retezec.append("dalsi text"); // pripoji "dalsi text" (bez uvozovek) do promenne retezec, ta ma tedy ted obsah "muj retezecdalsi text"
...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
koudiss
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
3. 4. 2010   #4
-
0
-

díky moc za rady :) .. mo mi to pomohlo ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 4. 2010   #5
-
0
-

To Mautinek :

retezec.assign = "muj retezec";

retezec.append = "dalsi text";


a toto je co za jazyk?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Mautinek
~ Redaktor
0
Grafoman
4. 4. 2010   #6
-
0
-

To crAzY^ : uhh. jasně. pardon, samozřejmě má být

retezec.assign("muj retezec");


retezec.append("dalsi text");

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.37.–
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 106 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý