VB 6 a problémy s databází – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VB 6 a problémy s databází – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVB 6 a problémy s databází – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
5. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdarec,
děkuji všem za ochotu pomoci....
Píšu prográmek ve VB6 kde načítím accesovou databazi. Vše mi funguje jak má, jakmile se však přesunu tímto: databaze2.Recordset.MoveLast na poslední záznam, nejsem na posledním záznamu,ale asi 15 záznamů před ním.
Jakmile se přesunu tímto: databaze2.Recordset.MoveFirst , skočí mi to asi na 3tí od konce.
Do této databáze zapisuju z nekolika programů, nevím zda je to možné, zda VB neuložím jakousi info, která mi neoznačí konec databáze, nebo něco.
Jinak tady je celý kod..

databaze2.RecordSource = "select * from Automat1sdaty "
databaze2.Refresh
databaze2.Recordset.MoveLast
MsgBox (databaze2.Recordset.RecordCount)

Msgbox ukaže celou délu databaze, ale posunuti v databazi je na miste o kterem jsem psal.
Za jakýkoli váš nápad dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
6. 4. 2010   #2
-
+1
-
Zajímavé

To karel.laska :
Je to sice divny, ale odpovím si sám, třeba to někomu pomůže.....
Nakonec po dlouhém hloubání , ptaní a zkoušení, mě nakopli hnedle dva lidi. Já tu DB pouze načetl, avšak nesetřídil, takže se mi tím rozhodilo celé pořadí.. Za vaši ochotu dík Karel

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

QT problem s databazi — založil sali

Seznamy v databázi — založil VelkyBubak

Syncronizace databází — založil KaZbunda

C# a připojení k databázi — založil whysper

Formulář s databází — založil Pepi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý