Pozicování – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pozicování – CSS – Fórum – Programujte.comPozicování – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Telka0
Duch
5. 4. 2010   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.134.–
dannyk0
Věrný člen
5. 4. 2010   #2
-
0
-

Hlavním problémem je, že máš velmi špatně vyřešené pozadí. Máš pro něj nastavenou pevnou velikost a proto se ti zobrazují scrollbary, protože přesahuje velikost stránky. Dál sem kód moc nestudoval, ale doporucoval bych upravit pozadí a nedávat mu hlavně pevnou šířku, ale používat repeat v css, ale nejsem si jistý, jestli to půjde nějak dobře nastříhat.

Pak pro vycentrování divu se používá:



#maindiv {
margin: auto;

nebo

margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
5. 4. 2010   #3
-
0
-

To nechápu, na tvém webu se mi úplně zbláznil Firebug i prohlížeč zdrojáku v IE, neukazuje mi to vůbec žádný CSS kód, přitom tam evidentně nějaký je, asi chyba na mojí straně. Teď koukám, že na stránce About už máš to pozadí roztažené přes celou stránku, ale na těch dvou zbylých stránkách ne, použij jeden společný CSS soubor, to bude nejlepší:)

A jenom poznámka k nadpisu - dalo mi hodně práce rozluštit z něj tvé jméno a příjmení (možná ho zvětšit?)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Telka0
Duch
5. 4. 2010   #4
-
0
-

jasný...ja pak tu grafik celou upravim v PSku znova ...tedka mi de hlavně o dobry nakodováni..jinak v tom CSS se neorientuju takže ty kode sou spatně sestavený bych řek :-/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.134.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Pozicování — založil Peterka35

Pozicování — založil orw

Pozicování — založil Salieri

Absolutní pozicování — založil spartan13

Css pozicování — založil prema

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý