Curl – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Curl – PHP – Fórum – Programujte.comCurl – PHP – Fórum – Programujte.com

 

wise0
Stálý člen
5. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

v curl nejsem zase tak moc sběhlý a vyskytl se mi tu problém, který mi ani google nepomohl osvětlit.

Píšu robota na příhlášení na stránku, kde pak chci stáhnout obsah csv.

Jenže pokud si curl dám vyechoval, tak mi to napíše něco ve stylu:

Invalid or expired submit session! Please reload submit page and try again.



Curl:
url_setopt( $init, CURLOPT_URL, $url );

curl_setopt( $init, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE );
curl_setopt( $init, CURLOPT_POST, 1 );
curl_setopt( $init, CURLOPT_POSTFIELDS, $text );
curl_setopt( $init, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 GTB5');


Děkuju za pomoc při řešení problému.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
5. 4. 2010   #2
-
0
-

nejspis musis osefovat i cookies..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
wise0
Stálý člen
5. 4. 2010   #3
-
0
-

poradíš? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
6. 4. 2010   #4
-
0
-

no v curl sem to nikdy nedelal .. mel sem to nekde zahrabany v perlu.. tam slo o to vyparsovat hlavicky s cookies a pak je poslat.. (ze serveru prichazeji tusim jako Set-Cookie a ty je pak musis poslat jako Cookie)

mrkni na cookies u curlopt

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Kuboslav0
Newbie
6. 4. 2010   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
wise0
Stálý člen
6. 4. 2010   #6
-
0
-

Bohužel nemám vůbec čas něco studovat a něco zkoušet. Mám rozděláno více projektů a toto je poslední věc, která mi zbývá. Proto jsem se rozhodl, a nechci nikoho urazit, připsat na účet 400,- Kč tomu, kdo mi jako první pomůže tento problém vyřešit. Kdo v curl umí, bude to určitě prkotina.

Doufám, že mi někdo pomůže. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
wise0
Stálý člen
7. 4. 2010   #7
-
0
-

nikdo? :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
JannBaill0
Návštěvník
7. 4. 2010   #8
-
0
-

Zkus do nastavení přidat tahle nastavení:



curl_setopt($init, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cesta_k_souboru');
curl_setopt($init, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cesta_k_souboru');


CURLOPT_COOKIEFILE
The name of the file containing the cookie data. The cookie file can be in Netscape format, or just plain HTTP-style headers dumped into a file.

CURLOPT_COOKIEJAR
The name of a file to save all internal cookies to when the connection closes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
7. 4. 2010   #9
-
0
-

tak nikdo neví url serveru, tzn. nikdo kdo tomu rozumi, ti nemuze moc jasne poradit, proc to nejede.
chyb muze byt vice. nejpravdepodobnejsi je, ze k pristupu na danou stranku je treba autorizace?
kazdopadne, to by si s tim asi pocital a naprogramoval to. a to, ze zasles obecnou cookie se SID preci jenom mi prijde jako hloupe zabezpeceni, ci co by to melo byt.

jeste vyzkousej tuto knihovnu: http://addons.nettephp.com/cs/curl-wrapper
neni zavisla na nette, tak by se ti mohlo zadarit

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
wise0
Stálý člen
7. 4. 2010   #10
-
0
-

Na dané stránce není potřeba autorizace. Je to veřejně přístupná stránka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
wise0
Stálý člen
7. 4. 2010   #11
-
0
-

JannBaill napsal:
Zkus do nastavení přidat tahle nastavení:


curl_setopt($init, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cesta_k_souboru');
curl_setopt($init, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cesta_k_souboru');


CURLOPT_COOKIEFILE
The name of the file containing the cookie data. The cookie file can be in Netscape format, or just plain HTTP-style headers dumped into a file.

CURLOPT_COOKIEJAR
The name of a file to save all internal cookies to when the connection closes.

cesta k jakému souboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
JannBaill0
Návštěvník
7. 4. 2010   #12
-
0
-

K souboru, který bude uchovávat data z cookies, které si daná stránka ukládá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
wise0
Stálý člen
7. 4. 2010   #13
-
0
-

a ty získám?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.199.–
"Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód..."
JannBaill0
Návštěvník
7. 4. 2010   #14
-
0
-

Curl by si je měla ukládat sama jakmile specifikuješ cestu k těm soubor(u/ům), nebo alespoň mně to tak fungovalo :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.115.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Curl — založil lamous

CURL — založil wise

Nalinkovani curl — založil marc_ramin

Curl a preg_match — založil Mira

CURL library — založil DaveX

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý