If clickmouse – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

If clickmouse – Python – Fórum – Programujte.comIf clickmouse – Python – Fórum – Programujte.com

 

xeonikx0
Návštěvník
5. 4. 2010   #1
-
0
-

chci zjistit kolikrat za den kliknu myši, nějak nevim jak to uspořadat, vim jen že jedno je když je tlačitko myši stisknuto a druhy puštěno


import win32api,win32con,time
if win32api.mouse_event(win32con.MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,0,0,0,0):
if win32api.mouse_event(win32con.MOUSEEVENTF_LEFTUP,0,0,0,0):
print "ahoj"

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.36.–
stanke0
Návštěvník
29. 4. 2010   #2
-
0
-

problém je v tom že v konkrétnom príklade sa emuluje kliknutie a nie sníma :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.228.–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
30. 4. 2010   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
xeonikx0
Návštěvník
4. 5. 2010   #4
-
0
-

už jsem to častečně vyřešil, akorat nevim jak udělat aby se prostě jednodušše proměnná přičítala o 1
a=0
if eve...
a +=1

--takto to nejde

#######


import pythoncom, pyHook

def OnMouseEvent(event):

if event.MessageName=="mouse left down":
print "aha"
s=open("klick.txt","a")
s.write("1")
s.close()

# return True to pass the event to other handlers
return True

# create a hook manager
hm = pyHook.HookManager()
# watch for all mouse events
hm.MouseAll = OnMouseEvent
# set the hook
hm.HookMouse()
# wait forever
pythoncom.PumpMessages()

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.36.–
stanke0
Návštěvník
4. 5. 2010   #5
-
0
-

daj celý kó, pretože keď nemáš premennú deklarovanú vo vnútri funkcie python ju nepozná,
skús:

import pythoncom, pyHook 

a=0
def OnMouseEvent(event):
global a
a +=1

...

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.228.–
I know jahs never let us down, Pull your rights from wrong, I know jah would never let us down, Oh, no! oh, no! oh, no!
xeonikx0
Návštěvník
4. 5. 2010   #6
-
0
-

super díkes, ještě bych chtěl vědět jak pomoci dir vypišu všechny možnosti, který jdou k event vypsat event.MessageName Time atd.


def OnMouseEvent(event):
print 'MessageName:',event.MessageName
print 'Message:',event.Message
print 'Time:',event.Time
print 'Window:',event.Window
print 'WindowName:',event.WindowName
print 'Position:',event.Position
print 'Wheel:',event.Wheel
print 'Injected:',event.Injected
print '---'
return True

import pythoncom, PyHook

HM = PyHook.HookManager()

HM.MouseAll = OnMouseEvent
HM.KeyDown = OnKeyboardEvent

HM.HookMouse()
hm.HookKeyboard()

pythoncom.PumpMessages()

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.36.–
xeonikx0
Návštěvník
22. 6. 2010   #7
-
0
-

Potřeboval bych zapsat hodnotu global a do klick.txt, ale píše to chybu a vůbec nevim co s tim, jde jedině napsat jednoduše s.write("1") a pak zpočítat počet jedniček 1 v txt, ale to je zdlouhave

import pythoncom, pyHook
a=0
def OnMouseEvent(event):

if event.MessageName=="mouse left down":
global a
a +=1
print a
s=open("klick.txt","w")
s.write(a) # tady potřebuju zapsat hodnotu proměnné a do txt, píše to chybu
s.close()

# return True to pass the event to other handlers
return True

# create a hook manager
hm = pyHook.HookManager()
# watch for all mouse events
hm.MouseAll = OnMouseEvent
# set the hook
hm.HookMouse()
# wait forever
pythoncom.PumpMessages()

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.36.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Ztrata Session v IE pres Iframe — založil rybar73

Iframe auto height — založil VOjta

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý