Soubor – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Soubor – C / C++ – Fórum – Programujte.comSoubor – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
RePRO0
Super člen
7. 4. 2010   #1
-
0
-

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, pokud mám v souboru dejme tomu (na jednom řádku):

Karel Capek Bila Nemoc 1966


Jak prostě můžu vzít: "Karel Capek", "Bila Nemoc", 1966? Děkuji moc za případné rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.104.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
7. 4. 2010   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
RePRO0
Super člen
7. 4. 2010   #3
-
0
-

To Bald3rr : To je sice hezké, že to můžu určitým způsobem delimitovat. Ale já mám všechna slova od sebe jedním znakem a to je white space. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.104.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
mephi0
Expert
7. 4. 2010   #4
-
0
-

načítaj Karel, Capek, Bila, Nemoc, 1966
spoj karel + " " + capek
spoj bila + " " + nemoc
parsuj "1966" na int (to za teba spravi istream)

upozorňujem na zly format. napr:
Hans Christian Andersen Křesadlo a jiné pohádky 2005

nebude jasne kde končí autor a kde začína názov knihy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.89.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

Podobná vlákna

SOUBOR.BAT>SOUBOR.EXE — založil wokena

Soubor — založil cpp

Neprekopirovany soubor — založil mORb

Excelovský soubor — založil rokysoft

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý