Vector + jList – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vector + jList – Java – Fórum – Programujte.comVector + jList – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
marros110
Newbie
9. 4. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, resim problem jak naplnit jList kdyz mam nactene data ve vectoru. Data do vectoru taham z externi databaze pomoci JDBC. Mam zakladni JForm a nanej jsem pretahnul jList. Pokousel jsem se to tam vlozit pres model, ale tim ze je to vygenerovano na tvrdo tak nemuzu menit vlastnosti jListu. Prikladam okomentovany kod. Dekuji za rady jak vyresit tenhle problem.

private void jButton1ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
// TODO add your handling code here:

Employees emp = new Employees();

try {

emp.vypis();

//nacteni dat do vectoru
Vector <tabEmployees> pom = emp.data;


for(int i =0; i < pom.size(); i++)
{
//pokud si to vytisknu na konzole tak to jede, vypise to jak ma
System.out.println(pom.elementAt(i).getID()+", "+pom.elementAt(i).getPrijmeni()+", "+pom.elementAt(i).getJmeno());

//kamen urazu, nevim jak to nasipat do jListu. Vypiseto jenom: tis01.tabEmployees@bf7190 a to presne tolikrat, kolik je zaznamu ve vectoru.
jList1.setListData(pom);

}
}
catch(Exception e){}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.28.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
9. 4. 2010   #2
-
0
-

Napadají mě 2 možnosti: buď si vytvořit svoje pole stringů (podobně jako v tom výpisu) nebo použít rozhraní ListCellRenderer.

A tobě to nefunguje proto, že přímo se to dělá přes toString objektů, které ten vector obsahuje. jenže to v tvém případě nebudou řetězce, ale asi instance třídy (či kýho vejra :smile1: ).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
SeraphCZ0
Stálý člen
10. 4. 2010   #3
-
0
-

Presne tohle jsem resil a je k tomu celkem jednoduchy reseni: prekryj si metodu toString u tridy tabEmployees.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
marros110
Newbie
13. 4. 2010   #4
-
0
-

To SeraphCZ : mohl byjsi mi to rozepsat jak to myslis? Moc tomu nerozumim. Dekuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.28.–
SeraphCZ0
Stálý člen
13. 4. 2010   #5
-
0
-

do třídy tabEmployees dopis tohle



@Override
public String toString() {
return nazev; //tahle metoda proste musi vracet to co chces aby bylo zobrazeno v jListu
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 34 hostů

Podobná vlákna

JList - výběr položky — založil Nicolas

JList + přidání itemu — založil hap

Zdvojený výstup z JList — založil Nicolas

Gui - JList výpis — založil Ed

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý