HTTP request & Packety jako v PHP – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

HTTP request & Packety jako v PHP – .NET – Fórum – Programujte.comHTTP request & Packety jako v PHP – .NET – Fórum – Programujte.com

 

KOzIčÁk
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
10. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,

dělám takový ovládací manager v c#, který bude umět Zapínat a Vypínat aplikaci. Mám 2 buttony ( Zapnout, Vypnout ) a nevím jak mám udělat odeslání HTTP requestu...prostě když Kliknu na ZAPNOUT tak se prostě odešle toto nějak...

http://adresa.cz/manager.php?user=nick&heslo=heslo&akce=ZAPNOUT

nebo pro vypnutí
http://adresa.cz/manager.php?user=nick&heslo=heslo&akce=VYPNOUT

v PHP si to udělám, ale nevím jak to mám pomocí c# takto neviditelně odeslat.

a dále bych potřeboval zjistit jak mám udělat takový Status pokud to jde, jako je to v PHP :

$ip = "IP_SERVERU";

$port = "PORT_SERVERU";
$fp = @fsockopen('udp://' . $ip, $port);

if (!$fp)
{
echo "<tr><th width='50%'>Stav:</th><td>OFF-Line</td></tr>\n";
@fclose($fp);
}
else
{
$packet = 'SAMP';
$packet .= chr(strtok($ip, '.'));
$packet .= chr(strtok('.'));
$packet .= chr(strtok('.'));
$packet .= chr(strtok('.'));
$packet .= chr($port & 0xFF);
$packet .= chr($port >> 8 & 0xFF);

fwrite($fp, $packet.'i');
fread($fp, 11);

stream_set_blocking($fp, TRUE);
stream_set_timeout($fp,0.5);
$info = stream_get_meta_data($fp);

$is_passworded = ord(fread($fp, 1));
$plr_count = ord(fread($fp, 2));
$max_plrs = ord(fread($fp, 2));
$strlen = ord(fread($fp, 4));
$hostname = @fread($fp, $strlen);
$strlen = ord(fread($fp, 4));
$gamemode = @fread($fp, $strlen);
$strlen = ord(fread($fp, 4));
$mapname = @fread($fp, $strlen);


echo "Stav: On-Line\n";
echo "Online:$plr_count/$max_plrs\n";
echo "Hostname:$hostname\n";
echo "Gamemode:$gamemode\n";
echo "Mapname:$mapname\n";

fclose($fp);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
velurex0
Stálý člen
10. 4. 2010   #2
-
0
-

System.Net.HttpWebRequest

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
KOzIčÁk
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
11. 4. 2010   #3
-
0
-

dík, a ty packety ...nemohl by mi s tim nekdo help ? potrebuji prepsat do c# a nvm jak na to :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.203.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý