Java3D – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Java3D – Java – Fórum – Programujte.comJava3D – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
manro
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
11. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravim,
dufam ze sa najde niekto zbehli v Java3D. Mam problem s TriangleStripArray a sice pri texturovani. Do appearance natiahnem texturu ktoru by som potrebaval mat cez cely vysledny TriangleStripArray namiesto toho aplikuje texturu na kazdy samostatny vertex => nepouzitelna mozaika.

vopred diki za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.232.177.–
Reklama
Reklama
Prog.0
Věrný člen
12. 4. 2010   #2
-
0
-

Ak Java3D je niečo nad OpenGL, potom by mala existovat funkcia / metoda glTexCoord..(float, float)
Ktorú keď zavoláš pred volanim glVertex..(), tak povies, ze ktory bod textury sa na dany vertex má namapovať.
Hodnoty argumentov sa pohybujú od 0 do 1, tak, že (0.0, 0.0) je jeden roh textúry, (1.0, 1.0) opačný. Len už nepametám ktorý je ktorý.

http://www.opengl.org/sdk/docs/man/xhtml/glTexCoord.xml
http://nehe.ceske-hry.cz/tut_06.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Java3D a jeho podpora v apletech — založil Anonymous

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý