Máte hodně pěkné stránky je vidět že se v tom opravdu vyznáte. Jenže já jsem absolutní like co se týče programování.
Potřeboval bych se naučit programování v Java /eclipse/ , ale nemám žádné zkušenosti s programováním max. tak v html
A tak jsem si najel na vaše lekce, články, abych se naučil programovat hry. Dokázal jsem si naprogramovat svou 1. hru v GameMakeru. Podařilo se mi stáhnout a nainstalovat eclipse, podařilo se mi vytvořit své první Hello World a pak přišel zlom a já totálně stratil přehled. Vůbec nevim jak testovat ty implicitní cosi a ani nevim naco se ptát abych porozuměl :-D. A tak bych vás chtěl požádat o radu jak začít, s čím a proč. Děkuji :-)
Fórum › Java
Zdravím
Asi budeš muset být víc konkrétní nebo ti můžu vřele doporučit knihu: http://knihy.abz.cz/prodej/ucebnice-jazyka-java-2.
Vůbec nevim jak testovat ty implicitní cosi
To by chtělo rozvést...
ani nevim naco se ptát abych porozuměl
Nejlépe na to, čemu nerozumíš.
jak začít, s čím a proč
Začal bych programovat, protože jedině tak se naučíš... programovat :smile18:
To LordKyd : Z toho textu je to patrné, Java při deklaraci proměnné jí přiřadí implicitní hodnotu. Úloha č1. zkusit co dělají zdrojáky v článku :smile1:
Ta tabulka říká jaká hodnota bude v proměnný určitýho typu před tím než jí zinicializuješ (tzn. provedeš prvotní přiřazení hodnoty)
např.
int i;
System.out.println("Hodnota promenne i = "+i); //vypise nulu
Ale doporučuje se vždycky inicializovat!
IMO zaseknout se na takový blbosti je docela masakr
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů
Podobná vlákna
Zdravím programátorov c ++ — založil toso992
Zdravím a potřebuji také radu. — založil Alex Sedron
Zdravím, mám práci na 1 hod. Potřebuji co nejrychleji. Očekávám nabí… — založil David Křenek
Moderátoři diskuze