GIMP nen? nejlep??, ale m?m ho nejrad?i. D?l?m v n?m m?lo, v?t?inou mi sta?? IrfanView, ale ned?m na n?j dopustit. V?ude kam p?ijdu, tak ho instaluju ;-)
A? na to, ?e knihovna GTK se mi ob?as tlu?e verzemi mezi ostatn?mi programy, kter? GTK pou??vaj? taky (GAIM), ale jinak v pohod? :-)
GIMP rulezzz!
Fórum › GIMP
Flame
Gimp je perfektní editor - jen je škoda, že má tak nešťastně řešené GUI.
DeaLer napsal:
Gimp je perfektní editor - jen je škoda, že má tak nešťastně řešené GUI.
Njn Linux klasika. Někdo na takové GUI nedá dopustit, i já si na něj zvykl.
geon napsal:
Já bych neřekl, já bych řekl, že ty nějak na těch GUI ujíždíš :-)
Máš pravdu - na kvalitním, přehledném a celkově dobře zpracovaném GUI jsem hodně závislej.
a ja si doted myslel, ze nulou se delit neda...
ale jinak GIMP je fakt good, ja sice s grafikou moc nedela, ale kdyz uz neco tak pouziju GIMP a nemusim kupovat komercni produkty za desetitisice...
a GUI v GIMP se mi zdalo neprehledne jen ze zacatku. rychle jsem zy zvyknul a je to v pohode...
no kdyz mne ho chces koupit, ja se branit nebudu... ale aj tak, ja zustanu u GIMPu...
Když už vektorová grafika tak Inkscape. Taky dobré řešení. Jinak osobne taky pouzivam Gimp( s GimpShopem), neni to sice to same, ale urcita pribuznost s AP tam je.
Heh, no lepší než Malování ve Win
geon píše:#
#Cokoliv děleno nulou je nekonečno :-)#
#
Z matematického hlediska se nulou dělit nesmí :DD
Sleduj mě na @MartinSimko
no já teda na gimp nedám dopustit podle mě je nejlepší a na photoshop bych si nezvykl protože by mi vadila ta prace v jednom okně zrovna se učím inkscape ale ta prace v jednom okně je hruza. No jinak gimp je si myslím dobry jinak k vektorove grafice použiju pokud to nemá byt zase až tak special tak gfig ale když chci udělat něco lepší tak spustím inkscape popřípadě z inkscape udělam ještě menší upravy v gimpě a no problem.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Flame war: Web a standardy? — založil Lukáš Churý
Flame War 3: Windows Vista nebo Linux — založil Lukáš Chadraba