Doporučení knihy ? - uplnej amatér .. – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Doporučení knihy ? - uplnej amatér .. – .NET – Fórum – Programujte.comDoporučení knihy ? - uplnej amatér .. – .NET – Fórum – Programujte.com

 

gatuso0
Stálý člen
14. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, pokouším se začít s C#, ale nejradeji/nejlepe se učím z knihy, jakou by jste mi doporučily pokud neumim jiný jazky a jsem uplná lama ? :) předem díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.52.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
SeraphCZ0
Stálý člen
14. 4. 2010   #2
-
0
-

C# pro Zelenáče od Miroslava Viriuse

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
Petrroll0
Stálý člen
14. 4. 2010   #3
-
0
-

Microsoft Visual C# 2008/10 Krok za Krokem od Johna Sharpa. Zatím jsem v 13. kapitole, a je to podle mě super kniha. Jenom se mi občas stane že musim na týden vypnout pak si to znovu 3* - 4* přečíst abych to pochopil. To je zas vykoupeno tím že se kniha zaměřuje i na složitější věci. A také bych jako "nevýhodu" viděl že GUI se věnuje až 4. část knihy.
ISBN: 978-80-251-2027-9

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
gatuso0
Stálý člen
15. 4. 2010   #4
-
0
-

SeraphCZ napsal:
C# pro Zelenáče od Miroslava Viriuse



Ahoj, hele tak jsem si ji chtěl obědnat ale už není nikde, všeude mají "momentálně nedostupný produkt ..." :(

PS: Sry ze nejsem na MSN mne nejak nejde :( musim reinstnout ... kdzytak mi pisni ICQ sem do posty prodam si te ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.12.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
16. 4. 2010   #5
-
0
-

ahoj, kdybys chtěl - možná bych věděl o pár knihách v PDF

C# pro zelenace.pdf
Moderni programovani - sbirka uloh pro zacatecniky.pdf
Moderni programovani.pdf
ucebnice_programy_2008
c_2005_programujeme_profesionalne.pdf
c_a_net_profesionalne.pdf
cs_vsb_cz_behalek_c_sharp.pdf
J.Kent_visual_c_2005_pruvodce.pdf
virius_c_sharp_pro_zacatecniky.pdf
Microsoft Visual C# 2005 krok za krokom
Mistrovství v C++
Myslime v jazyku SQL - tvorba dotazu Addison Wesley
Lacko_PHP_MySQL.pdf
Larry_Ullman_-_PHP_a_MySQL.pdf
prakticky_webdesign
Velký průvodce SEO.pdf

asi skoro vše co jsem viděl v PDF :).. kdybys chtěl prozradit, kde jsem to viděl tak piš na diablo2.wz@seznam.cz :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
RePRO0
Super člen
28. 6. 2010   #6
-
0
-

Ano, Microsoft Visual C# 2008 od Johna Sharpa je jedna z nejlepších knížek, kterou jsem kdy četl. Výborně utříděné kapitoly, jednoduché příklady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.104.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Petrroll0
Stálý člen
28. 6. 2010   #7
-
0
-

2:RePRO, teda zrovna mě se nezdá že by MSC# 2008 od Sharpa byla néjaká jednoduchá. Ale je pravda že naučí dost. Teď bych si ale už počkal na překlad nové 2010 taktéž od Sharpa.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Johnnny0
Návštěvník
10. 10. 2010   #8
-
0
-

chcem sa spytat na c_2005_programujeme_profesionalne. Doteraz som sa ucil z tutorialu, ale posledne je to nejak dost orezane a vysvetlovane dost sialenym sposobom. Na tuto knihu su skvele referencie, aj ked nie je prave aktualna. Mate s nou skusenosti ? Oplati sa aj pre zaciatocnika ? (zaciatocnik s C++)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.133.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
10. 10. 2010   #9
-
0
-

Tak chceš knihu o C# nebo o C++, když jsi začátečník v C++? Ta "c_2005_programujeme_profesionalne" bude podle mě ta o C# od Cpressu (Nagel a spol), že? Jinak už dávno je i C# 2008 Programujeme profesionálně, jestli se chystá i o C# 2010, nevím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

úplný amatér psoím pomoc — založil Mico Cook

Doporučení na notebook — založil Anonym

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý