Formulácia dotazu – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Formulácia dotazu – MySQL – Fórum – Programujte.comFormulácia dotazu – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jozo00250
Návštěvník
16. 4. 2010   #1
-
0
-

Nazdar má nasledovnú tabuľku: http://yfrog.com/jbtabulkaop :
Popis: každý študent má vypracované otázky, ktoré patria určitému testu a v tabuľke sa eviduje aj to či bola daná otázka zopdovedaná správne, alebo nie(0-nespravne, 1-spravne, 2-nezodpovedana) a potrebujem zistiť ktorá otázka má najväčší počet zlých zodpovedaní t.j. zistiť kde je najviac núl. a usporiadať to od najväčšieho nižšie napríklad s limitom 5. Dosiahol som len to, že sa mi vypíšu všetky otázky dáneho testu, ktoré boli nesprávne zodpovedané... dal by sa nejako naformulovať ten dotaz, alebo to treba riešiť nejako ručne programovo? dík za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.235.–
Reklama
Reklama
jozo00250
Návštěvník
17. 4. 2010   #2
-
0
-

To jozo0025 : tak nič, už som to vyriešil...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.235.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
17. 4. 2010   #3
-
0
-

To jozo0025 : Když už jsi našel řešení, je dobré ho sem dát. Kdyby měl někdo podobný problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
jozo00250
Návštěvník
18. 4. 2010   #4
-
0
-

takže vyriešil som to nejak takto, možno je to trocha "polepené" riešenie ale zhruba spĺňa to čo som chcel:

SELECT DISTINCT otazka_cislo, COUNT(zodpovedana) AS nespravna 

FROM vypracovane_otazky WHERE zodpovedana=0 AND
test_cislo='$CisloTestu' GROUP BY otazka_cislo HAVING COUNT(zodpovedana)>=1
ORDER BY nespravna DESC LIMIT 5

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.235.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

X problému, Y dotazů — založil Syslík

Optimalizace dotazu — založil Pavelv

Proměnná v dotazu — založil avantasius

Rychlost dotazů — založil DragonBehemont

Pár dotazů — založil oxidián

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý