PrintScreen pomocí C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

PrintScreen pomocí C++  – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrintScreen pomocí C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hanzis0
Newbie
17. 4. 2010   #1
-
0
-

Zdravím prosím nevíte někdo jak udělat pomocí C++ print screen celé obrazovky? Je to docela nutné, díky za odpověd

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.150.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 4. 2010   #2
-
0
-

Uděláš kopii přes HDC. Získej HWND plochy (GetDesktopWindow), z něj HDC (GetDC). Následně si vytvoř kompatibilní HDC (CreateCompatibleDC) a bitmapu (CreateCompatibleBitmap), přiřaď bitmapu tomu HDC a přes BitBlt udělej kopii z jednoho HDC do druhého. No a v té bitmapě je ta kopie, kterou můžeš dále upravovat nebo uložit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.203.96.–
Hanzis0
Newbie
17. 4. 2010   #3
-
0
-

A eště prosím jak se dá zjistit rozlišení obrazovky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.150.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 4. 2010   #4
-
0
-

GetWindowRect

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.203.96.–
Nrigo0
Newbie
18. 4. 2010   #5
-
0
-

Nedavno som riesil aj ja taky problem.. v podstate som to spravil tak ako napisal liborb, ale mal som jeden problem.. tu bitmapu som vedel dostat len v HBITMAP .. ako by sa to dalo upravit, aby som dostal data v unsigned char ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 4. 2010   #6
-
0
-

Tam jde hlavně o vykreslení do paměti, do toho vytvořeného HDC. Pak už jenom znát rozměry a barevnou hloubku a přes GetDIBits načteš do alokovaného pole celou (nebo jen část) bitmapy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.203.96.–
Nrigo0
Newbie
18. 4. 2010   #7
-
0
-

Diki.. uz som to spravil, funguje perfektne..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Printscreen — založil jara

Mazani pomoci $get — založil tribalcz

Pole pomoci new — založil pepk

Struktura s pomoci new — založil Hlavinka

Anketa pomocí session — založil MaxDJs

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý