Sdílení zdrojáků mezi projekty ve Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Sdílení zdrojáků mezi projekty ve Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comSdílení zdrojáků mezi projekty ve Visual C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
18. 4. 2010   #1
-
0
-

Mám otázku, která se netýká přímo jazyka, ale IDE Visual C++.
Mám aplikaci, která zpracovává data a sólo aplikaci, pro editaci vstupních dat; takový editor. Oba projekty mám v jednom Solution, ale nevím, jak docílit "sdílení" zdrojáků mezi oběma projekty. Nevíte jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.111.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 4. 2010   #2
-
0
-

Sdílením myslíš to, že je použiješ v jednom i druhém projektu? A co to rovnou šoupnout do knihovny?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.203.96.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 4. 2010   #3
-
0
-

Sdílením myslíš to, že je použiješ v jednom i druhém projektu? A co to rovnou šoupnout do knihovny?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.203.96.–
yaqwsx+9
Posthunter
18. 4. 2010   #4
-
0
-

To liborb : jj, myslím použití v obojím. Knihovna je řešením, ale myslím si, že na toto je to jenom zbytečná komplikace....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.111.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 4. 2010   #5
-
0
-

Tak je přidej do obou projektů, ne? Mám to takhle u jednoho projektu ... solution obsahuje 3 projekty, které tvoří v podstatě jenom sdílené soubory a liší se pouze v detailech.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.203.96.–
dannyk0
Věrný člen
18. 4. 2010   #6
-
0
-

Ja sem mel tedka obdobny problem a vyresil sem to knihovnou "Core", ktera obsahuje ty sdilene veci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 94 hostů

Podobná vlákna

Sdileni — založil Annim

Sdílení na Facebooku — založil pepa

MdiFormy a sdílení — založil Nechda

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý