Diakritika – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Diakritika – .NET – Fórum – Programujte.comDiakritika – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Dave-CZ0
Návštěvník
19. 4. 2010   #1
-
0
-

Hoy potreboval bych pomoct
stranka

http://dave-cz.aspone.cz/Stranky/Muzi/Rozpis.aspx

mě blbne diakritika. nevíte kde by mohl byt problém?

<%@ Page Language="C#" MasterPageFile="~/MasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="~/Stranky/Muzi/Rozpis.aspx.cs" Inherits="Stranky_Muzi_Rozpis" Title="TJ SPS Radkov - Muži - Rozpis" %>

<asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="main" Runat="Server">
<h2>Rozpis zápasů na sezónu pro muže</h2>
<table style="padding: inherit; margin: auto; border-style: groove; width:auto; height: auto; top: auto; right: auto; bottom: auto; left: auto;">
<tr>
<td>Kolo</td>
<td>Domácí</td>
<td>Hosté</td>
<td>Datum</td>
<td>Hodina</td>
<td>Den</td>
<td>Hřiště</td>
<td>Výsledek</td>
<td>Informace</td>
</tr>
<tr>
<td>14.</td>
<td>Dolní Životice</td>
<td>Radkov</td>
<td>4.4.2010</td>
<td>10:00</td>
<td>NE</td>
<td> </td>
<td style="text-align:center">2:0</td>
<td><asp:Button ID="Button1" runat="server" PostBackUrl="~/Stranky/Muzi/Zapasy/Dolni Zivotice.aspx" Text="Informace" /></td>
</tr>
<tr>
<td>15.</td>
<td>Radkov</td>
<td>Moravice</td>
<td>10.4.2010</td>
<td>15:30</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center">2:3</td>
<td><asp:Button ID="Button2" runat="server" PostBackUrl="~/Stranky/Muzi/Zapasy/Moravice.aspx" Text="Informace" /></td>
</tr>
<tr>
<td>16.</td>
<td>Otice "B"</td>
<td>Radkov</td>
<td>17.4.2010</td>
<td>13:15</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center">7:1</td>
<td><asp:Button ID="Button3" runat="server" PostBackUrl="~/Stranky/Muzi/Zapasy/Otice B.aspx" Text="Informace" /></td>
</tr>
<tr>
<td>17.</td>
<td>Holasovice "B"</td>
<td>Radkov</td>
<td>24.4.2010</td>
<td>16:00</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td>18.</td>
<td>Radkov</td>
<td>Melč</td>
<td>1.5.2010</td>
<td>16:00</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td>19.</td>
<td>Větřkovice</td>
<td>Radkov</td>
<td>9.5.2010</td>
<td>16:30</td>
<td>NE</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td>20.</td>
<td>Radkov</td>
<td>Štáblovice</td>
<td>15.5.2010</td>
<td>16:00</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td>21.</td>
<td>Chvalíkovice "B"</td>
<td>Radkov</td>
<td>22.5.2010</td>
<td>17:00</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td>22.</td>
<td>Radkov</td>
<td>Sosnová</td>
<td>29.5.2010</td>
<td>16:00</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td>23.</td>
<td>Klokočov</td>
<td>Radkov</td>
<td>5.6.2010</td>
<td>15:00</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
<tr>
<td>24.</td>
<td>Radkov</td>
<td>Deportivo Opava</td>
<td>12.6.2010</td>
<td>16:00</td>
<td>SO</td>
<td> </td>
<td style="text-align: center"> </td>
<td> </td>
</tr>
</table>
</asp:Content>

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
velurex0
Stálý člen
19. 4. 2010   #2
-
0
-

Zkus do web.config toto

<configuration>

<system.web>
<globalization
fileEncoding="utf-8"
requestEncoding="utf-8"
responseEncoding="utf-8"
culture="cs-CZ"
uiCulture="cs-CZ"
/>
</system.web>
</configuration>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.119.–
Dave-CZ0
Návštěvník
19. 4. 2010   #3
-
0
-

To velurex : jo hej diky moc ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.47.23.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Diakritika — založil Milan

Diakritika — založil Marty_SVK

Diakritika — založil peter

C# CZ diakritika — založil eXilim

Diakritika — založil new_pope

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý