zdravím,
doufám, že jsem se trefil do správné místnosti, mám problém, chtěl bych se zeptat, zda by někdo nevěděl, jak vytvořit, popřípadě od někoho převzít TV program na své webové stránky, TV program by obsahoval pouze sportovní kanály. Hledal jsem nějaké informace po internetu,ale nikde jsem nenašel nic co by mi pomohlo. Díky za odpovědi.
Fórum › .NET
TV-Program
Zdravím,
snad by to z některých serverů šlo tahat přes RSS, ale jinak vážně nevím :)
Problém je totiž v tom, že kompletní data TV programu jsou placené. Nebo tomu tak alespoň bylo ... na jabbim.cz zrušili TV transport pro neplatící, protože za jeho získání museli začít platit, a tak jsem se to dozvěděl :smile1: . Takže můžeš hledat zdroje, ale nakonec asi skončíš u RSS ze stránek daného kanálu, jak psal djanosik. Otázkou také je, jak moc široký záběr (které všechny sportovní kanály) chceš pojmout ... (http://xmltv.arcao.com/)
Já jsem po tom kdysi taky šel, oslovil jsem několik serverů, ale neuspěl jsem.
To djanosik :
no pokusim se prohledat net a najit neco o tom RSS, uvidime, na te strance co mi poslal liborb jsou dva programy, ktere by se mi hodily, jsou tam dostupne ztml kody, takze s tim by semohlo nejak dale pracovat, pokud je to tedy dovoleno :/
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Program, ktory otvori iny program — založil Nummi
C# program — založil Tomas.P
Program do C++ — založil elis5
Moderátoři diskuze