Kalkulačkový algoritmus – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kalkulačkový algoritmus – .NET – Fórum – Programujte.comKalkulačkový algoritmus – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tomasxp
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
20. 4. 2010   #1
-
0
-

zdar potřeboval bych zjistit něco vo kalkulačkovým algoritmu ale na internetu nemůžu nic najít. předem dik za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
20. 4. 2010   #2
-
0
-

A co by ta tvoje kalkulačka měla dělat? A co by si o tom algoritmu chtěl zjistit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
SeraphCZ0
Stálý člen
20. 4. 2010   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
SeraphCZ0
Stálý člen
20. 4. 2010   #4
-
0
-

Hmm mazání je zakázáno a upravování nefunguje. Ty jsi sice hledal algoritmus ne zdroják, ale já myslím že se to z toho dá vyčíst taky :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.98.–
tomasxp
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
20. 4. 2010   #5
-
0
-

To SeraphCZ :
ne to je kalkulačka ja hledam vic informaci vo tomhle:
http://anubis.hu.cz/zobraz.php?id=21

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
20. 4. 2010   #6
-
0
-

A co bys o tom ještě chtěl vědět? Co ti na tom není jasné?

string -> řetězec nebo jinak pole znaků, postupně je projdeš a zjisťuješ, jestli je to znak číslice ... pokud ano, tak odečteš '0', nebo-li znak "převedeš" na jeho číselnou hodnotu ... no a protože se prochází řetězec zleva (od miliónů k jednotkám), tak musíš mezivýsledek násobit 10 než přičteš číselnou hodnotu dalšího znaku ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Petrroll0
Stálý člen
20. 4. 2010   #7
-
0
-

Trochu OT: ale string lze procházet jako pole?
Proč mi tohle nikdo nikdy v knížce neřek?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
tomasxp
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
26. 4. 2010   #8
-
0
-

ja potřebuju jen víc informací, musím vo tom ve škole mluvit 10 minut

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 4. 2010   #9
-
0
-

10 minut? Tak to se nedá svítit, to ho budeš muset pochopit ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

C++ algoritmus — založil silent

Algoritmus — založil RePRO

Algoritmus — založil LuckaH

Algoritmus — založil Jirina.K

Tip na algoritmus — založil JanK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý