Měl bych návrh na takovou malou featuru Aurory.
Navrhuji do Aurory přidat něco jako archivování vláken ve fóru starších než 1 měsíc. Tzn. pokud je poslední příspěvěk ve vláknu starší než měsíc, tak by se vlákno automaticky "zaarchívovalo" - bylo by normálně ve fóru, ale nešlo by do něj už přispívat. V poslední době se tu totiž množí archeologové a je to celkem matoucí (resp. nepohodlné), když se najednou objeví mezi novinkami vlákno s 10 příspěvky, ale nepřináší nic nového.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Archivování vláken ve fóru
To yaqwsx : Něco podobného jsme nedávno probírali... Akorát si teď zpaměti nedokážu vylovit výsledek.
Určitě by bylo vhodné, kdybychom vymítili povolání archeologů.
Na druhou stranu, bude-li chtít někdo diskutovat (např. má stejný problém, našel lepší řešení než popisované ve vláknu...), musí založit vlákno nové.
Sám teď nevím, co je lepší.
Důvody pro "archivaci" chápu...
Vyčkám na nějaké další názory...
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
@Petrroll, takovahle temata NEMA cenu obnovovat, protoze vetsina screenu ploch jsou tak jako tak neaktualni. Lepsi je zalozit nove.
@yaqwsx, jsem proti:) Napad to je logicky a tak to je skoro vsude vcetne JPW, ale nelibi se mi jak jsi to pojal, zpracoval. Co kdyz fakt clovek chce k tematu neco dulezityho rict, pripadne na nej poukazat? Navic, mesic je kratka doba, spis bych navrhnul 6 mesicu. A tedy zakaz psani urcite ne, spis nejaky napadny announcement (velkym pismem) nad formularem Pridat odpoved ve smyslu
"Hele, tohle tema je stary jako Atlantida a proto Te prosime, abys sem NEPSAL pokud nemas nic dulezityho co rict. Pokud chces navazat diskuzi o necem jinym, pouzij radsi link Novy tema (LINK). Pokud tvoje tema ma navaznost, v novem tematu muzes odkazat na stare a rict, ze se jedna o volny pokracovani. (LINK)-Vice o dearchivaci temat, kdy psat a kdy nepsat? "
Proste nejak to udelat, aby bylo vice nez jasne, ze o dalsi odpovedi nestojime (napr. 10 let stare otazky ohledne programovani), ale zaroven aby nikdo nebranil do tematu dat psat, pripadne upozornit jak se za ty 2 roky udalosti vyvinuly, muze se to jiste hodit;)
Nějaké omezení by to chtělo. Škoda, že se nedá vlákno označit jako: "problém vyřešen" a tím ho vlastně "uzamknout" nebo archivovat (každý dle svého). A na omezení práce oživovačů starých časů by možná stačilo, kdyby do vláken starších než (něco) nemohli přispívat nepřihlášení uživatelé.
Jak všichni víme, upozornění čte minimum lidí.
Jsem pro automatické locky vláken po jisté době (třeba po 3 měsících neaktivity) ale zároveň by mi nevadilo vlákna implicitně vůbec nezamykat...
Potřeboval bych více názorů...
Archleologická vlákna lze vyřešit elegantně -> smazat poslední příspěvek a zamknout. (tím se vlákno vrátí zpět do své doby).
- souhlasím s 3 měsíci
- souhlasím implicitně nezamykat
- 3 měsíce vypadají rozumné
- pro obnovení vlákna starého 3 měsíce by bylo potřeba odklepat jednoduchý testík (něco jako zde pro anonymní uživatele), který by se měl alespoň trochu obměňovat.
Například já ty kontrolní otázky nemám rád od té doby, co mi Programujte neuznalo, že jsem Curobot :( - po tom, co jsem asi 2 minuty psal příspěvek jako neregistrovaný. Hlavně vylaďte ty kontrolní otázky, že se to třeba neodešle, ale text v textareje zůstane ;)
To yaqwsx : Pokud by vlákna měla být uzamykána automaticky, pak bych - ani po testu - je neodemykal. 1 příspěvek nikoho nespasí, má-li co říct, může založit nové téma a pokračovat v dřívější diskuzi.
To w3m : Vynasažíme se :).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Více vláken — založil Václav Valíček
Debug vlaken - Netbeans — založil drobas
Hledání vlastních vláken — založil MilanL