Aplikace s více moduly – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aplikace s více moduly – .NET – Fórum – Programujte.comAplikace s více moduly – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
plasmo0
Věrný člen
23. 4. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, nejak nevim jak to nazvat. Ale pokud někdo zná ekonomický systém Pohoda, tak přesně o to mi jde, jak maj vyřešeno, že po otevření mám hlavní plochu a když něco vyberu tak se mi to otevře místo toho panelu, jestli sem to pochitil správně není to přes MDI okna, jak se dělaj takovýhle vychytávky v aplikacích? Děkuji.

PS: winforms

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.22.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 4. 2010   #2
-
0
-

Na tohle se mi osvědčil nástroj Spy++. Člověk se může v klidu podívat, jak jsou některé vychytávky dělané a nakonec zjistí, že je to "podvod" :smile1: . To bych řekl, že je i v tomto případě. Je to MDI okno, tlačítka při maximalizaci by se zobrazila v menu. Menu ale není menu je to toolbar (stará finta, aby bylo i menu dokovatelné). A když se podíváš na první pod okno MDI child, tak Spy++ ho zvýrazňuje někam výše, takže tam asi bude schovaná lišta nebo něco (možná je to jenom pro zmatení nepřítele :smile1: ). No a klávesovou zkratku Alt a - mají odchycenou. Mysleli na všechno :smile1: .

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
plasmo0
Věrný člen
23. 4. 2010   #3
-
0
-

To liborb : jo takhle oni na to :-)

Ještě se zeptám, když mám MDI okna, tak mam natavenou ze vychozi stav je maximalizovany(materské okno), ale i u dcerineho okna mam nastavenou maximalizaci, kdyz ale spustim aplikaci a provedu akci pro otevření dceřineho oka, tak se mi ukaze v malevelikosti, ale tvari se jako maximailizovane, musim aplikaci stahnou na lištu a znovu otevřít, pak se to spraví, co stím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.22.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 4. 2010   #4
-
0
-

Pokud to dobře chápu, tak by mělo stačit před:



childForm.Show();


dát toto:


childForm.WindowState = System.Windows.Forms.FormWindowState.Maximized;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

Podobná vlákna

Moduly — založil katha

Moduly s koncovkou *.xc — založil Anonym

Zvukové moduly — založil Bvkyn

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý