Ignorace prázdných znaků... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ignorace prázdných znaků... – C / C++ – Fórum – Programujte.comIgnorace prázdných znaků... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
24. 4. 2010   #1
-
0
-

ahoj,
mám třeba char



" VELKá PRAZDNÁ MEZERA "ahoj jak se mas ??:

Jed nějak udělat aby "proudy" ignorovali prázdné znaky ?? Vím že ne to byla někaá fce .. cin.ignore() (nebo cxout.ignore() :,,__?)
prosím poraďte :)
dík moc ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 4. 2010   #2
-
0
-

Tak cin.ignore() (třeba cin.ingore(128, ' ') by se asi dal použít ... ale možná by bylo lepší, tedy pokud to tak jde, kdyby si to načetl celé do stringu a zavolal trim, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
26. 4. 2010   #3
-
0
-

hmmm, ja nevedel že trim je i vC++ :) ... díky ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.39.–
ondra.holub
~ Anonymní uživatel
253 příspěvků
26. 4. 2010   #4
-
0
-

Jadně, že trim je v C++. Stačí, když si ho člověk dopíše... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.12.–
Palmik0
Super člen
26. 4. 2010   #5
-
0
-

V případě, že používáš std::string, lze použít std::remove(...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.177.–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
ondra.holub
~ Anonymní uživatel
253 příspěvků
26. 4. 2010   #6
-
0
-

Já bych u std::string zkusil i přímo metodu std::string::erase. Někdy je příjemnější možnost přístupu přes indexy (než přes iterátory), přičemž varianta s iterátory zůstává pořád k dispozici.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.12.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 112 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý