Stisk na tlačítko – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stisk na tlačítko – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comStisk na tlačítko – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

RePRO0
Super člen
24. 4. 2010   #1
-
0
-

Ahoj. Mám možná takový zvláštní dotaz, ale potřeboval bych udělat na jedny stránky takové ošetření. Když odesílám formulář, tak potřebuji, aby když ťukne uživatel na tlačítko - SUBMIT (odešle data), tak podruhé šlo ťuknout až třeba za minutu. Jde to nějak vymáknout pomocí Javascriptu? Nechci totiž, aby tímto způsobem mohl urobit jednoduchý SPAM.

Díky moc za cenné rady a nápady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.104.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
JJetmar0
Newbie
25. 4. 2010   #2
-
0
-

A co když si uživatel vypne JS? Resp. je mnohem jednodušší udělat spambota bez podpory javascriptu, takže by ti to bylo stejně k ničemu... Tohle zmákne AJAX a Sessions ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
Pokus při vizualizaci čtvrté dimenze: vezměte bod, natáhněte jej v přímku, zatočte ji do tvaru kružnice, zkruťte ji v kouli a tu vrhněte do prostoru. - Albert Einsteins
w3m0
Grafoman
25. 4. 2010   #3
-
0
-

RePRO, tohle JavaScriptem neřeš, nepomůže Ti to. A proč to vlastně vůbec řešíš?

Na mém webu jsem neměl žádnou antispamovou ochranu, ať si boti spamují jak chtějí. A jak jsem tam zjistil, že je tam nějaký spam, tak jsem zavolal script, který mi je smazal všechny najednou.

A pokud to chceš řešit tak, jak říkáš, tak do DB ukládej:

1) IP adresu
2) přesný čas odeslání příspěvku

a při odesílání zkontroluj pomocí PHP, zda již uběhla minuta.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.121.–
Sa Nata A Na. Howgh
Kuboslav0
Newbie
25. 4. 2010   #4
-
0
-

Ten formulár odosiela niečo cez AJAX ? Lebo ak nie tak je to úplne zbytočné - po odoslaní dát z formulára sa načíta nová stránka - čiže aj Javascripty ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.29.146.–
</microsoft>
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Stisk klavesy — založil Navstevnik

Simulovaný stisk klávesy — založil Tase

Čekání na stisk buttonu — založil Stěpán Bokoč

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý