Javascript po stisknutí klávesy CTRL + H vykoná akci – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Javascript po stisknutí klávesy CTRL + H vykoná akci – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJavascript po stisknutí klávesy CTRL + H vykoná akci – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

hráč0
Návštěvník
25. 4. 2010   #1
-
0
-

ahoj potřebuji pomocí javascriptu zjistit pokud jsem stiskl v textearey CTRL + H a vypsat text do spanu s id help díky
jo a když jsem zkoušel

function keyUp(evt)

{
if(evt.keyCode == 72){
text='Nepotřebuješ nahodou <a href=?help>help</a>?(Stiskni CTRL+H)';
t=document.getElementById('help').innerHTML;
document.getElementById('help').innerHTML='Nepotřebuješ nahodou <a href=?help>help</a>?(Stiskni CTRL+H)';
setTimeout(je(t,text),1000);
}
else if(event.ctrlKey)
{
if(evt.keyCode == 72){
text='Help najdeš <a href=?help>zde</a>';
t=document.getElementById('help').innerHTML;
document.getElementById('help').innerHTML='Help najdeš <a href=?help>zde</a>';
setTimeout(je(t,text),1000);
}
}
else
{
document.getElementById('help').innerHTML='';
}
}

tak to nefungovalo vždy mně to hodilo v google chromu na historii(CTRL+H) ale když sem zmáčkl H tak to fungovalo

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
25. 4. 2010   #2
-
0
-

To hráč : Každý prohlížeč má nastavené jiné klávesové zkratky. Někdy ti půjde Ctrl+H, někdy H, někdy alt+H apod.

Takže řešení, které by fungovalo všude, asi nedocílíš. Jedině použít zkratku, které není v žádném prohlížeči použita, navíc se v každém prohlížeči mohou zkratky používat jinak (někde ctrl+H, někde alt+H apod).

Jak píše Yuhůů:

Když například chcete aktivovat a prokliknout odkaz s accesskey="d", tak v Internet Exploreru musíte dát Alt + D a Enter. Oproti tomu v Mozille (pro Windows) stačí písmenko d pro označení odkazu, kdežto Alt + D odkaz rovnou proklikne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
hráč0
Návštěvník
26. 4. 2010   #3
-
0
-

no jo ale to nějak jde protože sem to už viděl že když zmáčknu ctrl + H tak to nevyvolalo hystorii ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
hráč0
Návštěvník
26. 4. 2010   #4
-
0
-

pls nevíte?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Zjištění stisknutí klávesy — založil Garret Raziel

Cykly - kolko krat sa vykona — založil Michal12412

Ctrl + C/V — založil tanned88

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý