Mail formular – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mail formular – PHP – Fórum – Programujte.comMail formular – PHP – Fórum – Programujte.com

 

janik3660
Návštěvník
26. 4. 2010   #1
-
0
-

Cafte, tak riesim jeden problem. Potreboval by som nasledujuci skirpt upravit tak, aby sa mi z DB vypisali emailove adresy userov, vedla nich checkboxy a aby sa mail odoslal iba zaskrtnutym, nemam vsak tusenia ako to ma byt :( prosim help, dikes.

<?php



$result = mysql_query("select * from users order by id ");
while ($vypis = mysql_fetch_array($result) ){


$predmet = "predmet";

$telo = "
TELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
";

$telo = iconv("WINDOWS-1250", "UTF-8", $telo);
$predmet = iconv("WINDOWS-1250", "UTF-8", $predmet);

$zahlavie = "From: tendertrade@tendertrade.sk\r\n";
$zahlavie .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8 \n";

@mail ($vypis["mail"], $predmet, $telo, $zahlavie);


}
@mail ('tendertrade@tendertrade.sk', $predmet, $telo, $zahlavie);
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.188.–
HTML, CSS, PHP, MySQL, JAVASCRIPT, PASCAL, C/C++
marioff0
Expert
27. 4. 2010   #2
-
0
-

<form action="odosli.php" method="post">

<?php
$result = mysql_query("select * from users order by id ");
while ($vypis = mysql_fetch_array($result) ){
echo "<input type=\"checkbox\" name=\"prijemcovia[".$vypis['id']."]\" value=\"1\" />".$vypis['id']." ";
}
?>
</form>

odosli.php :

foreach($_POST['prijemcovia'] as $idecko=>$stav) {
if ($stav==1) {
...odosles mail...
}
}


prva cast zobrazi checkbox s uzivatelmi, po vybere odosle na odosli.php, to ako odosles mail je uz na tebe... neskusal som, bez zaruky :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Php mail formular — založil Juraj

Formular s vysledky na mail — založil lalin

E-mail — založil hans

E-mail — založil paking

E-mail — založil NeviemNic

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý