Rád by som sa opýtal, ako by som mohol riešiť, jednoduchého klienta na posielanie dát, išlo by o prenos bitov alebo znakov...
Keďže pc na ktorý sa chcem pripájať je za routrom socket cez ip a port neprichádza do úvahy preto chcem riešiť problém klient-server-klient...
problémy 2,
1, ako naprogramujem server? existuje nejaký overený freehost s pythonom, nech má aj 123reklám a 1MB miesta, len aby fungoval lebo nemám zbytočné € na host s pythonom a ani neviem ako sa takýto webserver programuje, potrebujem nejak kopnúť =(
2, vedel by som prepojiť 2pc nejakým socketom (?) over internet priamo, bez servra ?
Díki :)
Fórum › Python
Sockety
to je síce užitočné, ale iba ak niečo riešiš s tým že druhý tomu kus rozumie...skús nejakej babenke povedať nech nainštaluje hamachi povie ti ip nebodaj ešte vloží do pythonovského kódu :D
Chcem spraviť aplikáciu ktorá sa pripojí na server a na server odosiela požiadavky/dáta / prijíma požiadavky/dáta....
Ako by som to mohol spraviť?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů
Moderátoři diskuze