Přidávání dat do tabulky po F5 – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přidávání dat do tabulky po F5 – PHP – Fórum – Programujte.comPřidávání dat do tabulky po F5 – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Zuben0
Stálý člen
1. 5. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den, mám problém, v prohlížečích kromě Google Chrome když dám F5 tak se data odešlou znovu, potřeboval bych to omezit aspoň nějaak, jedná se o chat

tady je kod:

<div style='text-align: left; margin: 0px 0px 0px 10px'>

<form action="index.php?page=chat" method="POST">
<input type="hidden" name="sent" value=""/>
<p>Uživatelské jméno: <input type="text" name="napsal"></p>
<p>Text příspěvku: <textarea name="text"></textarea></p>
<input type="submit" value="Odeslat" name="send">
<input type="button" value="Smazat" onClick="ResetPage(this.form);">
<input type="button" value="Obnovit" onClick="window.location.reload()">
<br>
<br>
<?php echo "Vaše Ip je: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."</div>"; ?>
</div>
<?php
ob_start();
if(isset($_POST['sent']))
{ // pokud byl odeslan formular pokracuj timto
include "./nastaveni.php";
$text=$_POST['text'];
$IP = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$napsal=$_POST['napsal'];

if($text=="" or $napsal==""){ // pokud nebylo vyplněno něco z toho, co je povinné, dáme vědět a skript ukončíme
echo "Nebyly vyplněny všechny povinné údaje!";
}
else
{ // povinné udaje vyplněny vsechny
require "db.php"; // pripojime se k databazi
$query1="SET NAMES 'utf8'";
$VlozData= mysql_query ($query1, $spojeni);
$VlozData=mysql_query("INSERT INTO chat_radio (`datum`,`IP`,`text`,`napsal`)
VALUES
(NOW(),'$IP', '$text', '$napsal') ") or die (mysql_error());
}

}
ob_end_flush();
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.213.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
1. 5. 2010   #2
-
0
-

k tomu se pouziva presmerovani, pouzij kod 303
header('Location: kam_presmerovat.php', true, 303);

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zuben0
Stálý člen
1. 5. 2010   #3
-
0
-

Děkuji mockrát, já bych chtěl ale zůstal na té stránce na které jsem neboť je to chat a hned pod výpisem je formulář na odeslání

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.213.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
2. 5. 2010   #4
-
0
-

nic ti nebrani presmerovat sam na sebe... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Vypis dat z tabulky — založil Bloudy

Výpis dat do tabulky — založil Karolína

Uprava dat z tabulky — založil nord

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý