Navigace – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Navigace – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comNavigace – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

A-dy0
Návštěvník
1. 5. 2010   #1
-
0
-

Caute ... mam jeden mensi problem . Prosim pomozte mi s nim :

Mam spravenu navigaciu (abcenter.ic.cz) a chcel by som ked kliknem na napr. Kontak aby sa mi zobrazili kontakty . Pouzil som a href="kontak.html" ale neviem ako mam spravit aby sa to zobrazilo .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.29.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
2. 5. 2010   #2
-
0
-

To A-dy : Mno soubor kontakt.html neexistuje, musíš jej tedy vytvořit, když na něj odkazuješ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
A-dy0
Návštěvník
2. 5. 2010   #3
-
0
-

To Curo : TO ako spravim ? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.29.–
Mejzi
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
2. 5. 2010   #4
-
0
-

Normálne si sprav súbor napríklad kontakt.html v ktorom budeš mať ten kontakt a ten súbor nahraj na ftp.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.119.127.–
A-dy0
Návštěvník
2. 5. 2010   #5
-
0
-

Jaj uz viem diky moc :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.29.–
A-dy0
Návštěvník
2. 5. 2010   #6
-
0
-

A este prosim vas ked chcem aby niake to tlacitko bolo napr. cervene tak to ako spravim . Viem len ako dat vsetky napr modre (background: blue;) ale neviem ako dat jedno s toho cervene .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.29.–
3. 5. 2010   #7
-
0
-

pouzij class

<a class="cervene" href="adr.htm">adr</a>

a pak v css definuj
a.cervene { background-color: #f00; }

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
marioff0
Expert
3. 5. 2010   #8
-
0
-

alebo uved priamo do odkazu:

<a href="adr.htm" style="background-color: #f00;">adr</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
A-dy0
Návštěvník
3. 5. 2010   #9
-
0
-

Dakujem za pomoc :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.183.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Navigace — založil Dagi

Drobečková navigace — založil Paja2

Přizpůsobivá navigace — založil Lori

PHP - navigace — založil matouch

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý