Pole – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pole – C / C++ – Fórum – Programujte.comPole – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zmateny
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
2. 5. 2010   #1
-
0
-

Nutně potřebuji pomoct. Do 2 polí jsem načetl data ze souborů, poté pole spojil do třetího. A obsah třetího potřebuji seřadit a vypsat do souboru. Jenže takhle to trvá šíleně dlouho. Jak to mám přepsat, aby to netrvalo 20 minut? A to to mám zatím nesetříděné:

int *poleC=new int[900000];
int i,j;
for(i=0;i<maxPoleA;i++)
poleC[i]=poleA[i];
for(j=0;j<maxPoleB;j++)
poleC[i+j]=poleB[j];
cout<<"zapis do soubor.txt"<<endl;
for(i=0;i<maxPoleA+maxPoleB;i++)
{
fstream Soubor;
Soubor.open (argv[3], fstream::out | fstream::binary);
Soubor << poleC[i] << endl;
Soubor.close(); }

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.185.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
2. 5. 2010   #2
-
0
-

To Zmateny : no minimalne pokazdy otevrit soubor, zapsat a zavrit soubor nebude uplne to nejrychlejsi
+ si ho asi i pokazdy prepises

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Palmik0
Super člen
2. 5. 2010   #3
-
0
-

To co řekl KIIV + bych asi řadil za běhu. Tzn, budu mít otevřený 1. zdrojový soubor, z toho budu postupně načítat data do nějakého pole / vektoru / ... a rovnou je tam pomocí nějakého třídícího algoritmu řadit, pak to samé zopakuji s 2. souborem, a pak toto pole / vektor /... vypíšu do souboru.
Nebo další možností je použít místo pole / vektoru / ... nějakou mapu, případně multimapu (pokud se může stejná hodnota, podle které třídíš, může vyskytovat vícekrát). Výhoda mapy / multimapy je, že při vkládání do ní, se to automaticky třídí, takže by se asi hodila.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.177.–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 167 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý