Program načítání ze souboru txt do proměné – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Program načítání ze souboru txt do proměné – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgram načítání ze souboru txt do proměné – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
4. 5. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, mam textový soubor

s obsahem

Brambory;100;100;100
Ryze;99;99;99

a potřebuju aby se mi tyto data rozdělená po středníku načetly do proměné bunka[i] tak aby bunka[1] = bramory , bunka[2] = 100 a nevím jak na to. Pomůže mi někdo:

openFileDialog1.Title = "Otevřít soubor";
openFileDialog1.Filter = "Textové soubory (*.txt)|*.txt|vsechny soubory (*.*)|*.*|Datové soubory (*.dat)|*.dat";
if (openFileDialog1.ShowDialog() != DialogResult.OK) return;

StreamReader sr = new StreamReader(openFileDialog1.FileName);
string radek;
string[] bunka;
int i=0;
while ((radek = sr.ReadLine()) != null)
{
i++;
string[] bunky = radek.Split(';');
bunka[i] = bunky[];
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.219.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
4. 5. 2010   #2
-
0
-

To Radek : Za posledních 14 dní to píšu už asi po třetí, fce strtok (viz cplusplus.com)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
4. 5. 2010   #3
-
0
-

To Bald3rr : a nemohl bys mi to tu napsat po 4? Sedim nad tím už 4 hodiny a nemůžu to vymyslet. a potřebuju to mít co nejdřív hotové.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.219.–
Radek
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
4. 5. 2010   #4
-
0
-

To Radek : tak jsem zjistlil ze v C sharp neni funkce strtok:-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.219.–
Bald3rr0
Super člen
4. 5. 2010   #5
-
0
-

To Radek : Aha, ono se jedná o C#, tak daleko jsem kód nestudoval... v C# ti bohužel neporadím

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
sputnikone+1
Věrný člen
4. 5. 2010   #6
-
0
-

To Radek : Mělo to bylo hned nějaké čudné, v tom případě jsi ve špatném vlákně, amigo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.53.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
5. 5. 2010   #7
-
0
-

Tak ten kód plnění by mohl vypadat třeba takto:



string[] bunky = radek.Split(';');

for (int index = 0;index < bunky.Count();index++) {
bunka[i++] = bunky[index];
}


ale nemáš inicializovane pole bunka, jestli jsem se nepřekouknul. A pak už by to mělo být funkční.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý