Dynamicka tabulka – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dynamicka tabulka – PHP – Fórum – Programujte.comDynamicka tabulka – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dee
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
4. 5. 2010   #1
-
0
-

AHOJTE

Som tu novy, potreboval by som pomoct s vytvorenim tabulky pre zadavanie casovej disponibility. Jedna sa vlastne o tabulku s casovymi polickami. Ktore ked budem menit (napr. klikanim) tak sa mi zmeni ich hodnota a tu potom ulozim do databazy.

Predstava je asi takato:

- v uvode sa zobrazi tabulka v riadkoch budu jednotlive dni: pondelok a nedela, stlpce mi stlpce budu mat hodnotu casoveho intervalu napr. od 7:00 do 8:00 prvy stlpec atd. napr 10 stplcov..

- tym ze kliknem na nejaky policko tejto tabulky tak sa mi prislusne zobrazi jeho zmena, napriklad zmeni farbu alebo nieco podobne

- potrebujem v tomto policku rozlisit 3 hodnoty:
1. ukaze ze tento cas je pre mna pripustny
2. ukaze ze tento cas mi urcite nevyhovuje
3. defaultna hodnota napr. ze v tomto case mi to teoreticky vyhovuje ale len v naliehavom pripade

- tieto hodnoty z policok potom ulozit do databazy, bud priamo pri akcii na policko alebo po naklikani a prislusne ich potom odoslat databaze

Tymto chcem docielit aby som si pre pouzivatelov zadal ich casovu disponibilitu a potom pomocou nej mohol nejako vytvorit rozvrh hodin. Nemam nejake prevratne skusenosti s programovanim webu, tak by som bol vdacny za vase napady a pripomienky. Dakujem , s pozdravom Ondrej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.136.137.–
Reklama
Reklama
vasio
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
22. 5. 2010   #2
-
0
-

Popiš na co to v praxi potřebuješ a rád to vymyslím pokud to bude na to na co myslím. A udělal bych to formou kalendáře, kde každý den bude mít ty hodiny akdyž bude čas tak se to ihned bude zobrazovat třeba jako zelené políčko -> oranžová v naléhavém případě a červená v žádném případě... Pak ještě adminskou sekci(tvoju) a je to hotovo :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

Podobná vlákna

Dynamická tabulka — založil pepaprogramator

Dynamická Struktura — založil Petr

Dynamická fronta — založil Erik

Dynamická alokace — založil Bananovnik

Dynamická 2D pole — založil .

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý