Unit Graph – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Unit Graph – Pascal – Fórum – Programujte.comUnit Graph – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

devilfish0
Stálý člen
5. 5. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,
Chcel by som sa spýtať ako sa dá spraviť aby keď vytvorím okno v pascale pomocou unit Graph sa nezobrazilo zároveň aj okno konzoly pretože potom keď chcem aby program reagoval na klávesy musím mať vždy aktívne okno konzoly čo je nevyhovujúce.



program Grafika;
uses crt,graph;
var
grDriver: smallint;
grMode: smallint;
ErrCode: Integer;
znak:char;
begin
grDriver := Detect;
InitGraph(grDriver, grMode,'c:\dev-pas\units');
ErrCode := GraphResult;
if ErrCode = grOk then
begin
Line(500, 500, 1000, 500);
Circle(100,100,10);
repeat
if keypressed then
begin
znak:=readkey;
if znak='c' then Circle(100,300,10);;
end;
until znak=#27;
CloseGraph;
end
else
Writeln('Graphics error:', GraphErrorMsg(ErrCode));
end.

Ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.121.172.–
Jirka
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
13. 12. 2010   #2
-
0
-

To devilfish :
Pouzivej unitu Wingraph spolu s WinCRT, funguje to vyborne, taky jsem s tim bojoval a tohle jsem nasel.

tady je posledni verze, ze slozky src ji zkompiluj svoji verzi Free Pascalu (fpc) jinak ti to bude hlasit chyby
http://math.ubbcluj.ro/~sberinde/wingraph/
nakopirujes do slozky src fpc.exe a jeste jeden soubor z fpc instalace a spustis fpc.bat. Pust si to v prikazove radce, at vidis, co tam ma byt ten druhy soubor, vypise se ti to v okne prikazove radky pote co spustis spravne prikaz. Pohledej v ctimne i v tom fpc.bat, at vis jak na to

a tady jsou o tom informace a link na starsi verzi bez src souboru a take odkaz na dokumentaci.
http://swinbrain.ict.swin.edu.au/wiki/Pascal_Drawing,_Sound,_and_Input

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.234.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Unit Graph — založil Denisa13

Unit test — založil j.schneider

Zásobník - unit — založil Ed

Graph mode — založil Arkan

Graph knihovna — založil Seph

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý