zdravím , chcem si nainštalovať VS 2008 alebo 2010 a pri inštalácii mi vyhodí chyby, ktoré sú v prílohe. Neviete mi poradiť ?
Fórum › .NET
Inštalácia VS Studia
K první chybě jsi nedodal žádné informace, druhá chyba je způsobená tím, že instaluješ SP pro produkt, kterej nemáš nainstalovanej.
no inštaloval som vs 2010 , všetko som odklikal , inštalovalo prerekvizity a zrazu ma vyhodilo z inštalácie, asi toľko.A ešte mi môžeš dať presný link ku 2008 , k VS ,čo máš všetko v jednom prostredí - nemám na mysli VS C ++ /# /WEB DEVELOPER 2008 EXPRESS EDITION.
To bbeni : Tak zkus zjistit víc informací o té chybě a nebo zkus štěstí a zadej něco do googlu. Link ti nedám, je to placený program. Pokud jsi student, tak zkus DreamSpark nebo MSDN AA.
To bbeni : Tak u 2008 nemas nahodou express? Pise to ze neni kompatibilni s express.
S betou 2010 si akorat zadelavas na problemy, az budes nekdy instalovat express/plnou verzi, tak uvidis ten bordel, co to bude delat. Vlastni zkusenosti, komplet format a reinstal.
A link pro stazeni http://www.microsoft.com/express/Downloads/#2010-All ,staci si vybrat jazyk(nebo stahnout dole to iso se vsim) . Jenom pred instalaci odinstaluj vsecko co jde- instalatorem, ne smazazim natvrdo.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Chyba VS Studia — založil Milan
Instalacia pear — založil frenkacik
Inštalácia Apache — založil Gabo
Instalacia Metro 2.0 — založil Falcon1651
Instalacia programov — založil myky