Potrebujem poradiť s návrhom databáze na aplikáciu - skladová evidencia. Čo sa týka jednotlivých položiek, kategórií, atď. - v tom mám jasno, ale neviem ako navrhnúť sklad - naskladňovanie nový položiek, požičiavanie, predaj, vyskladňovanie ukradnutých/poškodených. Neviem od čoho sa mám odraziť. poradíte mi niekto ?
Fórum › MySQL
Návrh databáze skladu
To Kolko-tolko : Nejlepší je podívat se na nějakou hotovou aplikaci s podobným zaměřením. Projdi si weby, kde jsou open source skripty, určitě tam objevíš spoustu zajmavých věcí ke studiu.
ja mam jednu takovou hotovou pro vlastni firmu. Je propojena s databazi klientu, kde jsou dodavatele a odberatele, protoze nekdo ty veci dodava a nekdo je zase kupuje. A take tam jsou vyrobci, protoze dodavatel nemui byt nutne vyrobce.
Nejvetsi problem byva vyreseni hodnoty - nakupni, zustatkove, prodejni. Protoze nakupni se muze menit v prubehu casu u teze polozky a tim se meni i zustatkova. Pokud by jsi tuhle databazi skladu chtel, je mozno se domluvit.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů
Podobná vlákna
Návrh databáze — založil Dragon
Návrh databáze — založil kucape2
Návrh databáze — založil Gooo
MySQL - Návrh databáze — založil panboure
Název aplikace + návrh databáze — založil djanosik
Moderátoři diskuze