Soubor – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Soubor – C / C++ – Fórum – Programujte.comSoubor – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
cpp
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
6. 5. 2010   #1
-
0
-

ahoj prosim proc mi tady nenacitaji data, argument sem si vytvoril a take textovz soubor s cislama diky za odpovědi

int main(int argc,char *argv[])
{


char *jm1;

jm1 = argv[1];

int cislo=0;
ifstream s2;
s2.open(jm1,ios::in);
if(!s2)
{
cerr<<"soubor nelze otevrit"<<endl;

}
else
{
while(!s2.eof())
{
s2>>cislo;
cout<<cislo<<endl;
}
}


system("pause");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Reklama
Reklama
cpp
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
6. 5. 2010   #2
-
0
-

To cpp : tak uz mi to jede jenom otazka neslo by nacitani 1000000 cisel nejak zrychlit
int main(int argc,char *argv[])
{

int *pole = new int[1000000];
char *jm;
jm = argv[1];
ifstream s2 ( jm, ifstream::in );

int cislo;
int plus=0;
if(!s2)
{
cerr<<"soubor nelze otevrit"<<endl;

}
else
{
while(!s2.eof())
{
s2 >> cislo;
pole[plus] = cislo;
plus++;

}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
7. 5. 2010   #3
-
0
-

Pokud to máš v souboru uloženo binárně, tak můžeš načíst celý soubor přímo do toho pole.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 103 hostů

Podobná vlákna

SOUBOR.BAT&gt;SOUBOR.EXE — založil wokena

Soubor — založil RePRO

Neprekopirovany soubor — založil mORb

Excelovský soubor — založil rokysoft

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý