Alokace a mazani v jine funkci – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Alokace a mazani v jine funkci – C / C++ – Fórum – Programujte.comAlokace a mazani v jine funkci – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
verdv
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 5. 2010   #1
-
0
-

Mam dotaz pri alokaci pole int *pole = new int[100]; ktere alokuju ve funkci chci toto pole pomoci delete[] pole; smazat ale v jine funkci ve ktere ji potrebuji ale napise mi chybu pri mazani... prosim poradte co s tim

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
7. 5. 2010   #2
-
0
-

To je poměrně běžná operace. S výpisem chyby a tvého kódu je mnohem větší šance na dobrou radu :smile1: .

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
verdv
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 5. 2010   #3
-
0
-

To liborb : no tak sem to zkusil znova a už to žadnou chybu nepíše ještě mam dotaz jak načítam čísla ze souboru kde každe číslo je na nove řadku a podminka je dokavad se nerovna eof asi tak !s3.eof() no tak pokud dam ten kurzor na novy radek kde neni zadne cislo tak se nacte aji tento radek a ten mi tam potom dela bordel, neda se to nejak pojistit .. díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
7. 5. 2010   #4
-
0
-

A bordel znamená, co? Načte se to jako 0 nebo to hodí vyjímku nebo to upadne? Můžeš načítat řádky, kontrolovat jejich délku a případně převádět na číslo. Nebo pokud víš počet těch řádků, tak se můžeš odpíchnout od toho.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
verdv
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 5. 2010   #5
-
0
-

To liborb : bordel to děla ten že když neznam jetsli to načte o jednu vice nebo meně tak je nemužu setřídit

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
7. 5. 2010   #6
-
0
-

To je dost zvláštní důvod ... počet načtených položek přece znáš nebo můžeš znát, pokud to potřebuješ k třídění. Univerzální způsob filtrace "závadných" řádků jsem ti napsal ... načítat celý řádek jako řetězec a kontrolovat jeho obsah.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý