Pomoc se seminarni praci – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc se seminarni praci – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc se seminarni praci – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Killer stc
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
10. 5. 2010   #1
-
0
-

Zdravim, omlouvam se ze otravuju. POtreboval bych od nekoho pomoct. Byl by tu nekdo schopny kdo by zvladl udelat tenhle pripad? potrebuju to jako seminarni praci a nejak sem uplne mimo a bohuzel jinak nedostanu zapocet.
42. Napište program v jazyku C: (dvoustránkový kalendář – první strana pro měsíce 1 až 6 a druhá strana pro měsíce 7 až 12)
Program zobrazí kalendář na rok zadaný na dotaz z klávesnice.
Napište podprogramy faktor (počet dnut od zacatku letopoctu) , den_kdy_zacina_rok , den_v_tydnu

Kalendář bude ve tvaru:

Kalendár na rok xxxx :

<Mesic> 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 ………31
PA SO NE …………………………………………
….
….
Kde <Mesic> představuje jméno konkrétního měsíce.

Tisky mohou být řešeny postupně , nebo to lze řešit v rámci jedné řádky i zápisem do polí (řetězců) a řádku pak vytisknout najednou,
Nebo kombinovaně oběma způsoby. Výsledky mohou být alternativně vypsány volbou z menu buďto na obrazovku , nebo do souboru zadaného jména

Opravdu se omlouvam za otravovani, vim ze vetsina lidi si rekne ze sem na to sral ale nejak sem to spis nepobral a c++ uz nikdy potrebovat nebudu. Jde jen o zapocet

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.21.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
11. 5. 2010   #2
-
0
-

no mám obdobný problém a nechtěl jsem k vuli tomu zakládat nové téma zadání úlohy je:



email: pepe.boss@seznam.cz







Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.91.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
11. 5. 2010   #3
-
0
-

no koukam zadny zajemce.. asi budete muset navrhnout motivacni sumu... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Fana
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 5. 2010   #4
-
0
-

To KIIV :

Čau, hledám někoho, kdo by byl ochotnej mi udělat program v C. - databázi aut

Zadání je:
-databáze autobazaru-značka, model, rok výroby, u některých foto, motor
-zápis do souboru, otevření souboru, vyhledávání podle modelu, ruku výroby

Má to být v programu Microsoft Visual Studio 2008. Nejpozděj do pátku ráno.
Za pomoc by jsem zaplatil 500kč
Můj email: domesfana@seznam.cz
Předem diky za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý