Téma dané, jak hodnotíte? Nějaké mouchy stále budu vychytávat, nicméně co říkáte na celkový koncept?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Jak se líbí nové Fórum?
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Celkem dobrý až na to, že mi nejvíc chybý označení co už jsem přečetl a co ne(tedy pokud jsem něco nepřehlédl). Ještě by se mi líbilo zobrazení počtu příspěvků ve fůru hned pod avaterem s levelem a ta ICQ kytka by mohla být rovnou odkazem.
Jinak je tahle verze fóra určitý krok vpřed a díky za ni.
jj s D1ce souhlasim, jak uz sem rekl vcera... je to super.... blahopreju Good work :ms_0435:
To Curo: Tohle fórum je fakt kvalitka, ale nevím jestli se k tomu fakt hodí ta hlavička. Curo víš mi!! Už jsem ti to několikrát psal a ty jsi odepsal, že se měnit nebude, ale ono mně to tady ve fóru úplně bije do očí!
D1ce píše:#
# Celkem dobrý až na to, že mi nejvíc chybý označení co už jsem přečtl a co ne(tedy pokud jsem něco nepřehlédl). Ještě by se mi líbilo zobrazení počtu příspěvků ve fóru hned pod avaterem s levelem a ta ICQ kytka by mohla být rovnou odkazem.#
##
#Jinak je tahle verze fóra určitě krok vpřed a díky za ni.
Já jsem to sem nenapsal? Jééjda :ms_0098:
Takže:
- nové příspěvky - funkce - teprve bude dodělána, ještě není kompletní
- vyhledávání není doděláno, dnes bude hotové
- help není hotový
- probíhá testování tohoto fóra, takže se můžou vyskytnou bugy.. (které v zápětí ošetřím) :ms_0435:
Super, konecne sa to nepodobi na phpBB !
A tie farby su fantasticke !
Qwertz píše:#
# Super, konečne sa to nepodobá na phpBB !#
#A tie farby sú fantastické !
Fantazie Curovi nechybí - rozhodně ne!!! GW
Bravo! Bravo! V???m, ?e a? to dokon??? a p?id?? ty napsan? p??sp?vky a odkaz na to ICQ tak to bude opravdu [podtrzene]skv?l?!!![/podtrzene] Jen bych m?l v?tku ke smajl?k?m na webu... Up??mn? vůbec se mi nel?b?...
Tady jich najde? mnoho a podle mn? jsou hez??: http://www.invision.smileyville.net/index.php
gord007 píše:#
# Bravo! Bravo! V???m, ?e a? to dokon??? a p?id?? ty napsan? p??sp?vky a odkaz na to ICQ tak to bude opravdu [podtrzene]skv?l?!!![/podtrzene] Jen bych m?l v?tku ke smajl?k?m na webu... Up??mn? vůbec se mi nel?b?...#
#Tady jich najde? mnoho a podle mn? jsou hez??: http://www.invision.smileyville.net/index.php
Jo a nav?c zmizel m?j obl?ben? smail?k "I love Opera", t?eba!! :ms_0934: :ms_0132:
smajlík tam stále je,jen ne v nabídce.
: opera : == :opera: (bez mezer)
Chybi mi moznost sbalit slozku diskuzi. Sice se nam drive o nejakych slozkach ani nesnilo, ale ted mi to chybi :)
A jeste jedna drobnost - chtelo by to aby jmena uzivatelu pod avaterem byly boldem. takhle mi vzdycky trva deset vterin nez ho najdu :D
EDIT: A jaktoze tu neni zadny smalik pro :) ?
CommanderZ píše:#
# A jeste jedna drobnost - chtelo by to aby jmena uzivatelu pod avaterem byly boldem. takhle mi vzdycky trva deset vterin nez ho najdu :D#
##
#EDIT: A jaktoze tu neni zadny smalik pro :) ?
SMajlík pro :) tu samozřejmě není, protože tato sekvence znaků se používá i v kódech a my jsme i programátorské fórum.
Jaké složky? co zabalit?
Myslim ty slozky, fo kterych jsou razrazena jednotliva temata. kdyz se podivas na jekekoliv forum postavene treba na phpbb, tak uvidis se se po kliknuti na nadpis slozky ta slozka zabali a nejsou videt jednotliva temata
PS asi lepsi vyraz nez slozka je kategorie
CommanderZ píše:#
# Myslim ty slozky, fo kterych jsou razrazena jednotliva temata. kdyz se podivas na jekekoliv forum postavene treba na phpbb, tak uvidis se se po kliknuti na nadpis slozky ta slozka zabali a nejsou videt jednotliva temata#
##
#PS asi lepsi vyraz nez slozka je kategorie
mam forum postavene na phpbb a nic takoveho tam neni.. :)
To je blbost, nevyužitelné a nepraktické
Ja si jen myslel, ze tady je tech diskuzi uz opravdu spousta a nektere ty kategorie bych mohl s klidnym svedomim zavrit ;)
To CommanderZ:
Já bych zase poprosil zmenšete si vaše podpisy, co tam máte obrázky, jinak tam dám omezení na velikost písmen a z obrázku budete mít výpis altu :)
WOW. Super . THUMBS UP :)
Farebne to uz nie je take nudne a tu lepsiu sviznost je trochu citit. Kde bol vlastne problem ked bolo to forum pred tym pomalsie ?
Ak sa dorobi ukazovanie neprecitanych prispevkov tak to bude numero uno.
Jedine co mozem vytknut (fakt jedine) je mnozstvo smajlikov. Je ich az tak vela ze to odpudzuje pouzivat ich. Jednoducho nemam chut hladat vhodneho smajla z takej kopy :) :) Nedali by sa troskent zredukovat ?
Hele, jako a stránkování nevedeme?
Příspěvky určitě ne, to je otrava a zbytečnost.
Navíc, když chceš reagovat, vidíš všechny předchozí diskuze a tím můžeš lehce citovat, dívat se, co píšou jiní a postupně odpovídat.. :ms_0262:
To Pitt: Ne, hostujeme na Savane.
Nevím, jestli už to není prochu s křížkem po funuse, ale musím říct, že mi vyhovuje víc, jak GamePark fórum. Výrazně.
Curo píše:#
# Příspěvků určitě ne, to je otrava a zbytečnost.
Ono, když se už potom topic načítá hrozně dlouho, udělá se pokračování.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nove forum — založil Koudis
Microforum - nové diskuzní forum — založil remmidemmi
Jak se vám líbí poslední změny na Programujte? — založil Lukáš Churý
Jak se vám líbí web nexon-ventilatory.cz — založil petzi
Jak na nove form_okno po udalosti? — založil JiriVavru