Nejde podmínka – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nejde podmínka – C / C++ – Fórum – Programujte.comNejde podmínka – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Rygy0
Newbie
11. 5. 2010   #1
-
0
-

do
{
if (prikaz.compare("md") == 0)
{
string FolderName;
FolderName = vstup.substr(3,vstup.size()-3);
cout << "Ulozeni slozky " << FolderName;
cout << (st.wDay) << "." << (st.wMonth) << "." << (st.wYear) << " " << (st.wHour+2) << ":" << (st.wMinute) << ":" << (st.wSecond);
arrayOfFolder[0].setFolderName(FolderName);

}
if (prikaz.compare("ls") == 0)
{
arrayOfFolder[0].printFolder();
}
getline(cin,vstup);
string prikaz = vstup.substr(0,2);
}
while (vstup.compare(konec) != 0);
{
cout << "Program bude ukoncen!" << endl;
};

když dám md neco tak to jde, ale kdyz pak zadam ls pro vypis, tak to spadne, proc?
Kdyz zadam jako prvni ls, tak se to zacykli na bloku ls.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.97.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
12. 5. 2010   #2
-
0
-

V tomto kousku kódy chybu nevidím. Problém bude asi v tom objektu arrayOfFolder. Co je to vůbec zač?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
12. 5. 2010   #3
-
0
-

Předpokládám, že těsně před tím cyklem čteš vstup stejně jako uvnitř na jeho konci. Proč?
Proč (znovu?) definuješ prikaz až potom, co ho používáš?
Proč je příkaz za tím cyklem uzavřen v bloku a za blokem středník?

Nevím, proč to padá a neber to osobně, ale celkově to svádí k dojmu, že netušíš, co děláš a příčin může být nespočet.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Rygy0
Newbie
12. 5. 2010   #4
-
0
-

To zdenda : Už jsem na to přišel chyba byla ve čtení, prtože jsem načítal blbě, jinak chci udělat příkazovou řádku, proto to tak je

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.97.–
LJ10240
Stálý člen
12. 5. 2010   #5
-
0
-

Ano, až na to, že takto (jak napsal zdenda) máš dva stejné řádky pro tu úplně samou věc. Nebo ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

Podobná vlákna

Podminka — založil Atheo

Podmínka C# — založil ASP.NET

IF A ELSE - podmínka — založil Morello

C++ podmínka — založil Selfer

Podminka — založil Atheo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý