Šifrování textového souboru – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Šifrování textového souboru – .NET – Fórum – Programujte.comŠifrování textového souboru – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
skodik.o0
Duch
11. 5. 2010   #1
-
0
-

Zdravím ve spolek,
mám tady problém. Vytvořím si textový soubor, naplním ho obsahem. Teď aplikaci ukončím a chtěl bych potom textový soubor načíst, ale musím nějak ošetřit, aby uživatel nebych schopen(nebo abych já byl schopen rozeznat), jestli soubor byl modifikován. Napadlo mě toto: Vezmu textový soubor a nějakým algoritmem ho zašifuju a vytvořím kontrolní součet, při načítání ten kontrolní součet jen ověřím a načtu obsah.
Chtěl bych se zeptat, jak na to? Jesli je můj nápad proveditelný, popřípade, jak to vyřešit lépe.
Děkuji za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.44.–
Reklama
Reklama
LiborBes
~ Anonymní uživatel
47 příspěvků
12. 5. 2010   #2
-
0
-

A co tak skusit google, hned prvy vysledok:

http://sharpertutorials.com/calculate-md5-checksum-file/

ak sa jedna napr. o log subor a ty na serveri v nejakom threade ho sledujes - kludne si len odpamataj z IO datum poslednej zmeny suboru...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

Matice z textového souboru ? — založil Robin93

Mapa z textového souboru? — založil hráč

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý