Jak smazat prvek v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak smazat prvek v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak smazat prvek v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Rygy0
Newbie
13. 5. 2010   #1
-
0
-

Chtěl bych smazat určitý prvek v poli třeba na místě 3, pole mám definované takto:

Folder *arrayOfFolder=new Folder[500];
Folder *prvkyFolder = arrayOfFolder;

zkoušel jsem delete [3] arrayOfFolder;
ale nejde to pak vypsat, když chci po vymazání vypsat pole objektů

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.97.–
Reklama
Reklama
Rygy0
Newbie
13. 5. 2010   #2
-
0
-

Tak to nejde vůbec to mazání a né až po výpisu

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.97.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
13. 5. 2010   #3
-
0
-



Folder **arrayOfFolder=new Folder*[500];

arrayOfFolder[0] = new Folder();
arrayOfFolder[1] = new Folder();
arrayOfFolder[2] = new Folder();
...



a pak můžeš udělat:


delete arrayOfFolder[3];
arrayOfFolder[3] = NULL;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý