Aplikace dijkstrova algoritmu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aplikace dijkstrova algoritmu – C / C++ – Fórum – Programujte.comAplikace dijkstrova algoritmu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
15. 5. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, nemáte tu náhodou někdo hotovej program na hledání nejkratší cesty v síťovém grafu, v c++? Mám to jako práci do školy,samotnej algoritmus chápu, ale nevím si rady s jeho naprogramováním, jak hlavně udělat základní data. Potřeboval bych vidět něco hotovéhé. Děkuij

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Reklama
Reklama
frytol
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
15. 5. 2010   #2
-
0
-

mam problém nefunguje mi skript tak jak by měl určitě je zatím něco jednoduchého ale nevím si rady vždy když to odešlu tak se mi vypíše: Array. a já potřebuji aby se vypsaly postupně ty id a zapsaly se do databáze.
skript: messages_newmes.php



<form class="registrace" name="form1" method="post" action="messages_newmes2.php">
<?
include("config.php");
session_start();
session_register("emailtb");
$datum = StrFTime("%Y%m%d%H%M%S", Time());
echo "<table>";
echo "<tr>";
echo "<td>";
echo'Zpráva<textarea style="FONT-SIZE:9pt; BACKGROUND-COLOR: c9f0cd;" name="textmes" cols="40" rows="10" type="text"></textarea>';
echo "</td>";
echo "<td>";
$friendstrue = "0";
$sql2=mysql_query("SELECT * FROM $emailtb");
while ($radek2 = mysql_fetch_assoc($sql2))
{
$friends1="".$radek2["friends"]."";
$mesid="".$radek2["id"]."";
$vypiskontrola="$friends3";
$friends2=str_replace(".","T0110T",$friends1);
$friends3=str_replace("@","Z1001Z",$friends2);
if($friends3==""){
}
if($friends3!=""){
include("config.php");
$sql3=mysql_query("SELECT * FROM $friends3 WHERE emailtby like '$friends3'");
while ($radek3 = mysql_fetch_Array($sql3))
{
$friends1a="".$radek3["jmenoy"]."";
$friends1b="".$radek3["prijmeniy"]."";
$myemailyfriends="".$radek3["myemaily"]."";
$myemailyww="$myemailyfriends";
}
if ("$friends3"!="")
$friendstrue++;
if ($vypiskontrola!="$friends3"){
echo "<input type=checkbox name=ctverecek[$mesid] value=$mesid>";
echo $friends1a;
echo " ";
echo $friends1b;
echo ("");
}
}
}
if ("$friendstrue"=="0"){
echo "nemáte žádné prátele";
}
echo "</td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";
?>
<br>
<INPUT type="submit" value="Odeslat zprávu">
<INPUT type="hidden" name="odeslano" value="ano">
</form>


skript: messages_newmes2.php


<?
include("config.php");
session_start();
session_register("emailtb");
$textmes=$_POST["textmes"];
$ctverecek2=$_POST["ctverecek"];
echo $ctverecek2;
$datum = StrFTime("%Y%m%d%H%M%S", Time());
MySQL_Query("INSERT INTO $tbl_name_mes(datum,person,textmes,send) VALUES('".$datum."','".$person."','".$textmes."','".$emailtb."')");
?>


Děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.33.–
Krychlik
~ Anonymní uživatel
195 příspěvků
16. 5. 2010   #3
-
0
-

To frytol : +10 XP Offtopic. Gratuluji, prave si dosahl Offtopic LVL 38.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.199.–
Quiark0
Věrný člen
17. 5. 2010   #4
-
0
-

@Krychlik: +5 XP Offtopic :D

Abych nebyl taky úplně mimo -- na wikipedii je k dijkstrovi přímo zdrojový kód a také odkazy na demonstrační implementace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.173.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 115 hostů

Podobná vlákna

Zjednodužšení algoritmu — založil tomas.ch

Visualizace algoritmu — založil Gadael

Podkopávání algoritmu Quicksort — založil Petr Zakopal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý