Okruhly obrazok v pictureBoxe? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Okruhly obrazok v pictureBoxe? – .NET – Fórum – Programujte.comOkruhly obrazok v pictureBoxe? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Eversmann0
Návštěvník
18. 5. 2010   #1
-
0
-

Chcem zobrzaiť okruhly obrazok s vlastnostou ToolTip. Problem je v tom, ze popis sa mi zobrazi, aj ked neukazujem na obrazok, lebo tvar pictureboxu je obdlznik or stvorec. Da sa to nejako elegantne a rychlo vyriesit ? Napada ma odchytavanie pozicie mysi, ale to mi moc elegantne nepride. diky moc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 5. 2010   #2
-
0
-

Možná napadne někoho ještě něco lepšího, ale jinak bych se nebál "neelegantního" odchytávání myši. Vytvořil bych si vlastní verzi PictureBoxu (podědil). Zachytával bych MouseMove (a možná MouseLeave). V MM bych detekoval zvolenou oblast, přidal/ubral tooltip .... A případně to v ML všechno zahodil :smile1: .

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Eversmann0
Návštěvník
18. 5. 2010   #3
-
0
-

To liborb : Da sa v jednom evente zavolat druhy, tak ma napadlo pouzit MouseHover a potom MouseMove, kde by som overil, ci suradnice suhlasia or nie. dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 5. 2010   #4
-
0
-

Mělo by to jít, ale nemyslím si, že je k tomu důvod. Pokud tvoříš vlastní komponentu, tak vystačíš s MouseMove.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.143.–
Eversmann0
Návštěvník
18. 5. 2010   #5
-
0
-

To liborb : Tvoje odpovede ma vzdy dostanu, lebo dovedies cloveka do polcesty, a odtial uz musi ist sam:)) Pravdu povediac pictureBox som vytvoril cez designer. Kedysi som mal uz tento problem, ze som chcel volat event ako funkciu, ale akosi som to nevyriesil, tak preto ma to zaujima.diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.71.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů

Podobná vlákna

Obrazok — založil IgIhu

Obrazok — založil A-dy

Obrázok v strede — založil Peter

Rastový obrázok — založil Grungy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý