Jak rozdělit číslo v C++ po číslech? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak rozdělit číslo v C++ po číslech?  – C / C++ – Fórum – Programujte.comJak rozdělit číslo v C++ po číslech? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jvaclavik0
Newbie
18. 5. 2010   #1
-
0
-

Na vstupu je 12345 a chci to dát do pole po jednom..
tzn.
pole[0]=1
pole[1]=2
atd.

btw pole bude int

zkoušel jsem
int z;
while ((z = getchar()) != EOF) {
putchar(z);
}

ale to dělí po mezerách :-(

Kamarád mi poradil itoa, ale kompilátor to nebere a snprintf který tam radí pokud to nejde, neumim z návodu moc pro tenhle případ použít..

Nevíte jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.96.–
Reklama
Reklama
LJ10240
Stálý člen
18. 5. 2010   #2
-
0
-

int *pole;

int z=15648;
char mem[100];
sprintf(mem, "%d", z);
int len=strlen(mem);
pole=(int*)malloc(sizeof(int)*len);
for(int i=0;i<len;i++)
pole[i]=mem[i];


Nezkoušel jsem to, ale doufám, že ti to pomůže :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
jvaclavik0
Newbie
18. 5. 2010   #3
-
0
-

LJ1024 napsal:

int *pole;
int z=15648;
char mem[100];
sprintf(mem, "%d", z);
int len=strlen(mem);
pole=(int*)malloc(sizeof(int)*len);
for(int i=0;i<len;i++)
pole[i]=mem[i];


Nezkoušel jsem to, ale doufám, že ti to pomůže :)



Díky moc :) to je přesně to co jsem potřeboval :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.96.–
LJ10240
Stálý člen
19. 5. 2010   #4
-
0
-

Ještě na konci chybí

free(pole);

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.30.64.–
Matej
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
2. 12. 2012   #5
-
0
-

Program predsa ale nefunguje do pola priradi nezmisli

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.176.–
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
2. 12. 2012   #6
-
0
-

#5 Matej
místo sprintf tam má být sscanf (pro vstup)

Radek Chalupa
- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.211.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý