Průhlednost – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Průhlednost – CSS – Fórum – Programujte.comPrůhlednost – CSS – Fórum – Programujte.com

 

hajnis0
Newbie
19. 5. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kde mám chybu na následujícím kódu- v prohlížečích google chrome a firefox mi vrchní divy zakrývají barvu pozadí divu "cele", která by měla být černá.

<div id="cele">

<div id="obsah">
nejakz text
</div><!-- konec div-->
<div id="paticka">
stranku napsal pisne sloyil
</div><!-- konec div-->
</div><!-- konec div-->

styly:
body {

background-color: GrayText;
font-family: "MS Serif", "New York", serif;
margin: 0px;
padding: 0px;
text-align: center;
color: ActiveCaption;
}

#cele {
width: 1024px;
margin: auto;
text-align: center;
background-color: black;
background-image: url(obrazky/toro.png);
background-repeat: repeat-y;
}

#obsah {
width: 1004px;
padding: 10px,0,0,10px;
float: left;
background-color: transparent;
}

#paticka {
width: 1024px;
float: left;
background-color: transparent;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.186.–
w3m0
Grafoman
19. 5. 2010   #2
-
0
-

Dobrej vecer,

Programatori jsou liny, a proto kdyz uz nemas zadnou Ano/ne (1/0; True/false) otazku, tak alespon dej link na live priklad, takhle ani nevime poradne co chces a co to dela, a malokdo nema co delat natolik, aby si vytvarel ty soubory a testoval na PC :)

Neber to jako buzeraci, ale proste to ber jako radu na ted a i jako radu do budoucna, kdyz uvedes hned co nejvice informaci + pokud mozno odkaz na priklad, dockas se odpovedi rychleji, prip. od vice lidi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.200.–
Sa Nata A Na. Howgh
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
19. 5. 2010   #3
-
0
-

Jak říká w3m - dotaz jsem si přečetl, ale byl jsem dost líný si ty soubory sám vytvářet a testovat to. Takové nevinné kliknutí na tebou přidaný příklad je mnohem snazší a rychlejší...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.155.–
hajnis0
Newbie
19. 5. 2010   #4
-
0
-

Omlouvám se tady to je . Už jsem z toho zblblý, přeci když dvoum divům v jednom velkém nenastavím žádné pozadí, ale tomu ve kterém jsou, tak by celkové pozadí mělo být toho velkého ne?
EDIT: Jen zde dodám link na obrázek asi s nejlepším popsáním mého problému http://img707.imageshack.us/i/troublen.jpg/

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.186.–
hajnis0
Newbie
20. 5. 2010   #5
-
0
-

Opravdu nikdo neví v čem by to mohlo být??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.182.–
vasio
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
23. 5. 2010   #6
-
0
-

Ten kód funguje tak jak jsi ho napsal :-D to pozadí z obsahu odstraň aby nepřekrývala cele, a ve stylu u background-image: url(aaa.jpg); doplň ukozovky :) ( url('aaa.jpg') ). Jinak, doporučuji ti php-fusion nebo joomla, drupal, e107 a nebo wordpress! Ty ti budou na 100% stačit :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
vasio
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
23. 5. 2010   #7
-
0
-

A hoši, línej programátor má budoucnost pěkně vratkou, nebuďte líní nebo budete tak možná leštit podlahy v server-husingach ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 5. 2010   #8
-
0
-

Napiš co vlastně od toho očekáváš :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Pruhlednost — založil wetty

Pruhlednost — založil BigBear

Průhlednost v IE — založil Pixtr

PHP GD a průhlednost — založil Míša

Průhlednost okna — založil Marek Kadlčík

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý