Mapa z textového souboru? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mapa z textového souboru? – PHP – Fórum – Programujte.comMapa z textového souboru? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hráč0
Návštěvník
20. 5. 2010   #1
-
0
-

ahoj potřebuji do mého projektu MAPU která by se načítala z TXT souboru v souboru data.TXT by bylo třb
1000x1000 a to by byla velikost mapy
dale by tam bylo
id,jmeno,vlastnitel
a pak by se vypsala ta mapa a když by políčko někomu patřilo tak by bylo třb modre jinak zelené a když by tam vesnice byal ale opuštěná tak by byla šedě nevíte někdo nějaký script ? díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Reklama
Reklama
hráč0
Návštěvník
23. 5. 2010   #2
-
0
-

??????????????????

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
23. 5. 2010   #3
-
0
-

Pokud se ptáš tímto stylem, tak těžko můžeš čekat odpověď. Napiš co už máš a kde jsi narazil na problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
hráč0
Návštěvník
23. 5. 2010   #4
-
0
-

:-D mám jen

for(i=0;i<1000;i+=1)

{
//atd...
}

:) a jako když sem to tu napsal už dávno a nikdo neoodpověděl tak se nediv že píšu otazníky :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.188.–
Jsem programátor a mám Google chrome ;)
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 5. 2010   #5
-
0
-

Ty se zase nediv, že nikdo neodpovídá, když jsi nám nedal z čeho vyjít, a celé psát ti to tu nikdo nebude:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
marioff0
Expert
23. 5. 2010   #6
-
0
-

nacitaj dany subor, vytvor pole s udajmi zo suboru, prejdi ich cez foreach() s podmienkami ktore budu zobrazovat tie farby podla majitela... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Šifrování textového souboru — založil skodik.o

Procházení textového souboru — založil dragon124

Matice z textového souboru ? — založil Robin93

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý