C# Atomove hodiny – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# Atomove hodiny – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# Atomove hodiny – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tessi0
Duch
22. 5. 2010   #1
-
0
-

Dobry den, dostal jsem za ukol vytvorit ve windows form ukol se kterym si nevim rady,musim vytvorit program, ve kterem se mi zobrazi cas nejspis pomoci XML ze stranek s atomovymi hodinami, pote mi zobrazi aktualni cas hodin v PC a ukaze mi rozdil mezi obema casy,pote bych mel mit tlacitko, ktere mi nastavi hodiny v PC podle casu atomovych hodin, jsem zacatecnik v C# a moc ho neovladam, budu vdecny za kazdou pomoc, hodil by se mi nejaky postup nebo uz hotovy projekty s hodinami, kdyby nekdo chtel a treba mi tento program vytvoril tak jsem ochotnej se za nej odvdecit,financne nebo treba uctem na czshare :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.187.–
Reklama
Reklama
remmidemmi0
Super člen
30. 5. 2010   #2
-
0
-

v prve rade to bude chtit mit pristupovy prava na ten server s temi atom clocks, aby jsi mohl odtamtad precist udaje. Pak budes muset znat kod v jakem to maji ten cas, datum, atd., zapsany.
Az toto budes znat, a dokazes precist udaj FTPckem tak bude druha cast, ktera namaluje hodinky na obrazovku a nastavi tencas podle ziskanych dat. Ja mamprogram, ten toto umi, ale neukazuje hodinky, nybrz nastvi systemovy cas v PC.
Ted to mam z Bundesanstaltu v Nemecku pres Net. Drive jsem to mel pres DCF77 prijimac. Ten prijimac jeste nekde mam.
Ale mam udelany GPS prijimac a chci to napsat do 1-deskovyho mikropocitace aby to ukazoval na LCD displej. Kodovani z GPS znam, zjistovat je z tech atomovych serveru po svete co jsou na netu, je slozity a stejne se vsechny ridi cesiovym normalem na satelitu, takze udelat si doma takovy atomovy normal, uz muze dneska kazdy. Staci GPS prijimac a pripojit ho na Net.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.81.–
Tessi0
Duch
31. 5. 2010   #3
-
0
-

uz dobry,ten ukol mam, atomovy hodiny se mi zobrazujou pomoci ip serveru pomoci NtpClienta a cas v pc mi to meni pomoci Kernel32.dll, hodiny z pc zobrazuju pomoci DateTime a rozdil mezi hodinami resim TimeSpanem

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.187.–
koberec
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 5. 2010   #4
-
0
-

jak jsi to přesně vyřešil s nastavením systémového času?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.18.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Hodiny — založil CJ

Hodiny — založil AtomicKiller

Hodiny — založil delphak

Analogové hodiny — založil Petr

Digitální hodiny — založil Bengo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý