Prepísanie surface bez príkazu. – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prepísanie surface bez príkazu. – Python – Fórum – Programujte.comPrepísanie surface bez príkazu. – Python – Fórum – Programujte.com

 

Stevo0
Newbie
4. 11. 2006   #1
-
0
-

M?m tak?to probl?m.
Vytvor?m surface (mapu levelu) a do nej zakraslim rozne stabilne veci(bedne...).
Tento surface(mapa) je nemenn?, sl??i len ako podklad pri vykreslovani.
Dalej mam surface do ktoreho sa vykresluje tato mapa + panak, ktoremu sa stale meni pozicia.
Tak?e v podstate sa do toho druheho surface vykresli prv? surface(mapa) a na ?u panak.
Na obrazovku sa kresli druhy surface. d?fam ?e to zrozumi?e?ne vysvet?ujem.

Pod?a tohto by to malo v?etko klapa?. Iba?e neviem z ak?ho d?vodu sa mi men? ten prv? surface pod?a toho druh?ho, tak?e po panakovi mi ost?va ?iara v?ade tam kde bol.
V prikazoch to nikde nem?m, neviem si to vysvetli?.

Rob?m v pygame a python-e 2.4

Moh?l by mi pros?m niekto poveda? ??m je to sp?soben?, alebo ?o rob?m zle?
?akujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Stevo0
Newbie
4. 11. 2006   #2
-
0
-

:} Tak už som to spravil.
Stačilo dať namiesto surface2 = surface1
surface2 = surface1.copy()

HH...a čudoval som sa, že či to .copy() nieje zbytočnosť :).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý